.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 12:32

Νέα πρόκληση για την Aprilia Tuareg Racing στο Hellas Rally

[Δελτίο Τύπου]

Cerutti και Montanari στην αφετηρία του Ελληνικού ράλι.

Μετά την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος MotoRally, η Aprilia Tuareg Racing βρίσκεται στην Ελλάδα για το Hellas Rally Raid από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου. Επτά ειδικές διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων δύο μαραθωνίων, σε μια απαιτητική διαδρομή που θα δοκιμάσει τις ικανότητες των Jacopo Cerutti και Francesco Montanari.

Οι Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδελφών Guareschi, θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν τον ηγετικό τους ρόλο στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας. Το Hellas Rally Raid είναι επίσης μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα Aprilia Tuareg Racing να προετοιμαστεί για τον Africa Eco Race, καθώς το έδαφος θα είναι παρόμοιο με αυτό που θα βρουν οι αναβάτες στο Μαρόκο.

Ο Jacopo Cerutti είναι έτοιμος να κάνει άλλη μια σταθερή εμφάνιση σε ένα ράλι στο οποίο έχει ήδη συμμετάσχει δύο φορές. Για τον Montanari, από την άλλη πλευρά, θα είναι η πρώτη του εμπειρία σε αυτό το ράλι, αλλά είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του.

artuareg previewhellas3

Και οι δύο αναβάτες θα συμμετάσχουν στην κατηγορία FIM Twin, οδηγώντας Aprilia Tuareg 660.

JACOPO CERUTTI
"Ξεκινάμε με μια μοτοσυκλέτα που γνωρίζω καλά. Έχω κάνει αυτόν τον αγώνα δύο φορές, όχι ακριβώς στην ίδια περιοχή, αλλά και πάλι μου είναι οικείος. Είναι ένας αρκετά απαιτητικός αγώνας γιατί διαρκεί αρκετές ημέρες. Η μέση ωριαία ταχύτητα είναι χαμηλή, αλλά υπάρχουν πολλοί βράχοι, οπότε γίνεται απαιτητική τόσο σωματικά για τον αναβάτη όσο και για τη μοτοσυκλέτα. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι στην Ελλάδα σε καλή κατάσταση."

FRANCESCO MONTANARI
"Μας περιμένει ένας πολύ μακρύς αλλά πολύ ωραίος αγώνας. Για μένα θα είναι η πρώτη φορά, ακούγοντας τις ιστορίες του Jacopo θα είναι διασκεδαστικό. Προπονήθηκα μαζί του και προσπάθησα να διατηρήσω έναν καλό ρυθμό και να κάνω μερικές πολύ μεγάλες διαδρομές. Είμαστε προετοιμασμένοι και θα τα δώσουμε όλα."

Aprilia Tuareg Racing: https://www.aprilia.com/gr_EL/aprilia-racing/aprilia-tuareg-racing/

Aprilia Racing news: https://www.aprilia.com/gr_EL/aprilia-world/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon