.
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 08:08

Toby Price - Η ΚΤΜ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του

Μέσα από σχετική ανακοίνωση του, ο Toby Price ανακοίνωσε το επαγγελματικό του... διαζύγιο με την ΚΤΜ.

Ο δύο φορές νικητής του rally Dakar δημοσίευσε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του όπου ανακοίνωσε τη μη ανανέωση του από το πορτοκαλί εργοστάσιο, δίχως να δίνει καμία ένδειξη για την επόμενη αγωνιστική του κίνηση.

Η ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

«Όλοι με ρωτούσαν για τις αγωνιστικές εκδηλώσεις στις οποίες θα οδηγήσω φέτος, αλλά σε ορισμένα προσωπικά νέα, η KTM αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό μου, οπότε το Dakar 2024 ήταν η τελευταία μου εκδήλωση μαζί τους. Αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα στην ακμή μου και βγαίνω εκεί έξω παλεύοντας για νίκες, ειδικά στο Dakar, οπότε είναι ατυχές που δεν έχω αυτή την ευκαιρία να το κάνω το 2025, αλλά είμαι πραγματικά ευγνώμων για την υποστήριξη που μου έδωσαν. Καταφέραμε να κάνουμε μερικά σπουδαία πράγματα μαζί, όπως να κερδίσουμε δύο Dakar και να πάρουμε μερικά βάθρα, ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την επιτυχία μας επίσης στην Αυστραλία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους Red Bull, Blundstone Australia, Can-Am Off-Road, ARB 4×4 Accessories και BFGoodrich Tires που οδήγησαν μαζί μου στη μοτοσυκλέτα, ανυπομονώντας πραγματικά για το μέλλον. Προς το παρόν, η εστίασή μου είναι στο Διεθνές Πρωτάθλημα SCORE 2024 με την ομάδα της Αυστραλίας και να δω τι θα ακολουθήσει».

Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ πως ο Price ήταν ένας από τους μακροβιότερους αναβάτες της KTM, έχοντας ξεκινήσει την πορτοκαλί του πορεία το 2010. Η επιτυχία του στην πατρίδα του περιλαμβάνει σχεδόν κάθε μεγάλο αγώνα εκτός δρόμου, συμπεριλαμβανομένων πολυάριθμων νικών στο Αυστραλιανό Πρωτάθλημα Enduro, πολλαπλούς αγώνες Hattah και Finke Desert και εμφανίσεις ISDE. Η καριέρα του κόντεψε να διακοπεί από ένα σοβαρό ατύχημα το 2013 ενώ αγωνιζόταν στο Εθνικό Πρωτάθλημα Hare and Hound που είδε τον Αυστραλό πολυτραυματία στον αυχένα και παραλίγο αναπηρικό καροτσάκι για το υπόλοιπο της ζωής του.

Επέστρεψε όμως στην πρότερη φυσική του κατάσταση και τελικά ξεκίνησε ξανά τους αγώνες, διεκδικώντας την τρίτη θέση στην πρωτοεμφανιζόμενη εμφάνισή του στο Dakar το 2015. Tο 2016, πήρε την πρώτη νίκη του στο Dakar, επαναλαμβάνοντας το κατόρθωμα του το 2019 και με τραυματισμένο μάλιστα καρπό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon