.
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 08:15

Pedro Acosta - «Έζησα το όνειρο για 15 γύρους!»

Ο Pedro Acosta ήταν από τους αναβάτες που ξεχώρισαν στον αγώνα του Qatar, καθώς στον πρώτο του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία έφτασε ως και την 4η θέση.

Ωστόσο, έχοντας φτάσει μια ανάσα από το βάθρο, ο Acosta άρχισε να χάνει ρυθμό καθώς η φθορά των ελαστικών του έκανε την εμφάνιση της. Ακολούθησε και ένα λάθος, το οποίο επέστρεψε την 4η θέση στο Marc Marquez, με την απώλεια και άλλων θέσεων να ακολουθεί. Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Acosta δήλωσε στο MotoGP.com:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν έχω τίποτα κακό να πω σήμερα γιατί ζούσα το όνειρο για 15 γύρους. Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι. Είναι αλήθεια ότι στο τέλος του αγώνα δυσκολεύτηκα με τα ελαστικά, αλλά για 15 γύρους έκανα ό,τι ήξερα να κάνω. Και ίσως προτιμώ να κάνω 15 γύρους σαν αυτούς με τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο αντί να βρίσκομαι στην πρώτη δεκάδα για το τίποτα. Νομίζω ότι έμαθα πολλά σήμερα. Ίσως αύριο να είμαι λίγο πιο ήρεμος, αλλά σήμερα ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας».

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Pedro Acosta θα μας ξανατραβήξει την προσοχή στο μέλλον, αφού ο από τώρα Rookie της χρονιάς μαθαίνει σαν σφουγγάρι από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, δίνοντας μας μια πρόγευση για το τι έπεται στο μέλλον.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon