.
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 20:22

Valentino Rossi και Marc Marquez ξανά στην ίδια πίστα

Σε μια παράξενη συνύπαρξη πια, ο Valentino Rossi και ο Marc Marquez βρέθηκαν ξανά εντός της ίδιας πίστας.

Στο διήμερο test που διοργάνωσε η Aruba.it Ducati των WorldSBK εντός της πίστας του Portimao, καλεσμένοι ήταν και οι αναβάτες του MotoGP της Ducati, συμπεριλαμβανομένων των αδερφών Marquez, Francesco Bagnaia, Franco Morbidelli, Fabio di Giannantonio, Enea Bastianini κ.α. Μαζί τους ήταν και ο Luca Marini, όντας πρώην αναβάτης της VR46 αλλά αυτή τη φορά με τη Repsol Honda, άρα και με CBR 1000RR-R.

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο, είναι το γεγονός πως τόσο ο Marc όσο και ο Alex Marquez δεν τοποθέτησαν αναμεταδότη στις μοτοσυκλέτες τους, επομένως οι χρόνοι των δοκιμών τους έμειναν κρυφοί. Ο Marc οδηγούσε για πρώτη φορά μια Ducati Panigale V4 R των 240 ίππων, με την επιλογή να κρατήσει κρυφούς τους χρόνους των δοκιμών του να ήταν ίσως ένα έξυπνο τέχνασμα για να κρύψει την πρόοδό του από τους άμεσους αντιπάλους του ενόψει της σεζόν του 2024.

Εντωμεταξύ, υπό τις παραπάνω συνθήκες ο Marquez μοιράστηκε ξανά την πίστα με τον Rossi τη Δευτέρα, καθώς ο Γιατρός και ιδιοκτήτης της ομάδας VR46, δεν μπορούσε να χάσει την ευκαιρία για ένα... ιδιαίτερο μάθημα με τους αναβάτες του, οδηγώντας ένα Yamaha R1M, δώρο από την εταιρεία των τριών διαπασών στον πρεσβευτή της πίσω στο 2021.

Ο Rossi σημείωσε τον 30ο ταχύτερο χρόνο τη Δευτέρα, με καλύτερο γυρολόγιο στο 1:44.703, σε σύγκριση με το 1:39.913 που σημείωσε ο Nicolo Bulega στην κορυφή των χρονομετρήσεων. Για την ιστορία, οι αναβάτες της VR46 σημείωσαν καλύτερους χρόνους στο 1:43.622 και 1:43.740 για τους Marco Bezzecchi και Fabio Di Giannantonio, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon