.
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 15:25

GasGas MotoGP – Παρουσιάστηκε η ομάδα και τα χρώματα του 2024

Οι κόκκινοι από την Αυστρία είναι έτοιμοι για το φετινό πρωτάθλημα MotoGP, με «ατού» τον Pedro Acosta που θεωρείται ένας από τους μεγάλους ανερχόμενους αστέρες του αθλήματος.

Οι παρουσιάσεις των ομάδων MotoGP για το 2024 ξεκίνησαν ήδη και τώρα, είναι η σειρά της Gasgas να αποκαλύψει τις δικές της μοτοσυκλέτες. Όπερ και εγένετο, λοιπόν, με την Gasgas να μας δείχνει τα νέα της χρώματα που περιλαμβάνου, μεταξύ άλλων και την χορηγία της Red Bull -  της εταιρείας Energy Drink η οποία, σύμφωνα με τις φήμες, θα αποτραβηχθεί μερικώς ή πλήρως από την χορηγία της Repsol Honda... Η συνεργασία της με την Gasgas θα έχει την μορφή «χορηγού τίτλου» καθώς η ομάδα ονομάζεται επίσημα «Red Bull GASGAS Tech3».

Οι αναβάτες της ομάδας θα είναι ο Pedro Acosta και ο Augusto Fernandez, με τον δεύτερο να είναι ο πρωταθλητής της Moto2 για το 2023 και τον πρώτο, να θεωρείται ένας από τους καλύτερους αναβάτες της εποχής, ένα νέο «παιδί-θαύμα» στα MotoGP και ο «επόμενος Marquez» σύμφωνα με ορισμένους. Ένα βήμα πίσω από το προσκήνιο, ο Pol Espargaro συνεχίζει την συνεργασία του με την Gasgas, ως αναβάτης δοκιμών και wildcard.

O ιδιοκτήτης της ομάδας, Herve Poncharal, είπε μεταξύ άλλων: «Ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που συνέβησαν αυτό τον χειμώνα ήταν η επιστροφή της Red Bull στο πλευρό της ομάδας και είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που τους φέρουμε στην μοτοσυκλέτα μας. Αυτή η σεζόν θα είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, με πολύ ανταγωνιστικό grid, οι αναβάτες και τα τεχνικά πακέτα είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο, οπότε πιστεύω ότι θα δούμε θαυμάσιο θέαμα».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 15:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon