.
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 08:05

MotoGP 2024 - Παρουσιάστηκαν τα χρώματα της Trackhouse Racing MotoGP

Η Trackhouse Racing MotoGP παρουσίασε στο Los Angeles το χρωματικό συνδυασμό των Aprilia RS-GP για το 2024 μπροστά σε πλήθος θρύλων αγώνων των ΗΠΑ καθώς και μεγάλων ονομάτων της βιομηχανίας.

Ο ιδιοκτήτης του Trackhouse Entertainment Group, Justin Marks, ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2023, ότι η εταιρεία του θα συμμετάσχει με ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP το 2024, επεκτείνοντας την εμβέλειά της σε όλο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, βασιζόμενη στην επιτυχία της στη σειρά NASCAR. Μόλις έξι εβδομάδες αργότερα, η ομάδα αποκάλυψε τις Aprilia των Miguel Oliveira και Raul Fernandez, της πρώην RNF δηλαδή. Με το αμερικανικό στοιχείο αρκούντος έντονο στις RS-GP της, η Trackhouse στοχεύει να αντιπροσωπεύσει το επόμενο κεφάλαιο στη μακρά σχέση των ΗΠΑ με την κορυφαία κατηγορία, αναφέροντας θρύλους όπως οι Kenny Roberts, Freddie Spencer, Eddie Lawson, Wayne Rainey, Randy Mamola, John Kocinski, Kenny Roberts Jr. και φυσικά του αδικοχαμένου, Nicky Hayden.

trackhouse_pre_2.jpg

Στον πυρήνα οποιασδήποτε αγωνιστικής ομάδας βρίσκονται οι αναβάτες της και η Trackhouse μπαίνει στην πρώτη της σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μια δυνατή, καλά ισορροπημένη σύνθεση, με τους αναβάτες της να δηλώνουν τα εξής:

Miguel Oliveira: «Είμαι προφανώς πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στις ΗΠΑ ξεκινώντας αυτήν την αμερικανική ομάδα στο MotoGP. Είναι μεγάλη χαρά να είσαι μέλος της οικογένειας Trackhouse. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με τη νέα σεζόν, νέα χρώματα, συναρπαστικά χρώματα, πολύ αγωνιστικά και ανταγωνιστικά. Ανυπομονώ να ανέβω στη νέα μοτοσυκλέτα κατά τη διάρκεια της δοκιμής σε λίγες μέρες και να ξεκινήσω τη σεζόν».

trackhouse_pre_3.jpg

Raul Fernandez: «Σήμερα είδατε τα φετινά μας γραφικά. Για μένα είναι πολύ ωραίο και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξω την αμερικανική σημαία. Νομίζω ότι είναι υπέροχο που η Αμερική θα έχει μια ομάδα στο MotoGP, οπότε για μένα είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι εδώ και να δείξω αυτή τη σημαία. Μου αρέσουν πολύ οι ΗΠΑ και οι άνθρωποι της. Η παρουσίαση ήταν απλά καταπληκτική. Το να είσαι εδώ στο Los Angeles είναι απλώς ένα όνειρο! Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω ένα υπέροχο συναίσθημα για αυτή τη σεζόν. Νομίζω ότι θα το ευχαριστηθώ πολύ. Τα λέμε στην πίστα!»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon