.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 10:06

Valentino Rossi - Yamaha

 

 

Ξανά μαζί! Οι πρώτες φωτογραφίες

 

 



Του Νίκου Ζ. Τσαμάνδουρα

Η πρώτη μέρα δοκιμών μπορεί να μην πήγε και τέλεια, ήταν όμως πολύ εποικοδομητική για τον «Γιατρό».

Τραβηξε τα φώτα της δημοσιότητας

Πάνω στην Μ1 των 1000cc ξαναβρέθηκε λοιπόν μετά από αρκετό καιρό, τραβώντας τα φώτα της δημοσιότητας και πάλι επάνω του αλλά και προκαλώντας… «λάθη» μέχρι και στις τηλεοπτικές οθόνες (δες φωτό). Η Δευτέρα λοιπόν, μετά το σαββατοκύριακο του τελευταίου αγώνα της σεζόν, παραδοσιακά προορίζεται για τις δοκιμές των ομάδων σε μοτοσυκλέτες και αναβάτες. Έτσι έκανε και ο Ιταλός παγκόσμιος πολυπρωταθλητής. Αρχικά στο στεγνό (το οποίο δεν κράτησε και πάρα πολύ-3 γύρους) δεν κατάφερε παρά μια 6η θέση πίσω από τους Bautista, Smith, Bradl, Dovizioso και Aoyama. Έπειτα όμως, η βροχή που έπεσε άλλαξε τα δεδομένα και στους 17 γύρους που έκανε ο Rossi επί βρεγμένης ασφάλτου σημείωσε τον ταχύτερο γύρο με 1.42.2 και τελική ταχύτητα της τάξης των 304.7 χλμ/ώρα.
Αξίζει να σταθούμε και στο Ιαπωνικό ιδεόγραμμα στο κράνος του, όπου απεικόνιζε τη λέξη «Kaudo»,  η οποία αναφέρεται στην ταυτόχρονη αίσθηση βαθιάς ικανοποίησης και έντονης διέγερσης, την οποία τα άτομα αισθάνονται όταν συναντούν κάτι εξαιρετικής αξίας….
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα από τον ξένο τύπο αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία πραγματικά πήραν φωτιά!

Φωτογραφίες από τα Paddock



Φωτογραφίες στην πιστά

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 12:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon