.
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 07:51

Alex Rins – Παραμένει ο πόνος, αργεί η επιστροφή στους αγώνες

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από το ατύχημα του Alex Rins στο Mugello, ωστόσο ακόμα δεν είναι σε θέση να τρέξει σε αγώνα.

Η LCR μέσα από μια σειρά video «ντοκυμενταρίστικης» φύσης, ακολουθεί την πορεία της ανάκαμψης του Ισπανού αναβάτη. Ο Alex Rins σχολίασε για πρώτη φορά σήμερα τη μη ικανοποιητική δοκιμή του Honda Fireblade στην Αραγονία. «Πρώτα από όλα, έκανα εξάσκηση με μια μικρή μοτοσυκλέτα και μετά πριν από δύο εβδομάδες, το Σαββατοκύριακο του GP της Βαρκελώνης στη MotorLand Aragón, προπονήθηκα με ένα Honda CBR1000 Fireblade», είπε ο νικητής του Texas, Alex Rins, ο οποίος ήταν πολύ προσεκτικός με τη μοτοσυκλέτα του.

«Ήθελα να επανέλθω στην ταχύτητα, να οδηγήσω με 300 χλμ/ώρα, να επιταχύνω δυνατά, μετά να φρενάρω δυνατά και να δοκιμάσω τα συναισθήματά μου. Σίγουρα, το Fireblade είναι μια εντελώς διαφορετική μοτοσυκλέτα από τη Honda του MotoGP. Ωστόσο, ήταν μια δύσκολη μέρα, πονούσα πολύ. Αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο γυμναστήριο και με το γιατρό μου.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν πήγε τόσο καλά όσο περίμενα και ήλπιζα. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τώρα. Σίγουρα θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στις πίστες του MotoGP το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε ο έξι φορές νικητής του MotoGP, ο οποίος σίγουρα θα αντικατασταθεί από τον Stefan Bradl στην Ινδία (24 Οκτωβρίου) και την Ιαπωνία (1η Οκτωβρίου).

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο 27χρονος Alex Rins παραπονέθηκε για πρώτη φορά για πόνο μετά την πτώση του Mugello (σπασμένη κνήμη και περόνη). Τώρα, φαίνεται πως οι βίδες στα οστά εξακολουθούν να προκαλούν πόνο γιατί πιθανότατα η κόλληση δεν έχει γίνει τέλεια. Το πότε πραγματικά θα επιστρέψει στους αγώνες παραμένει άγνωστο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon