.
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 14:13

Dovizioso - «Αδύνατον ο Marquez να πάει στην Ducati»

Ίσως ο μοναδικός αναβάτης MotoGP που μπορούσε να κοιτάξει στα ίσα τον #93, είπε την άποψη του για τον πρώην αντίπαλο του και τα μεταγραφικά σενάρια.

Ο Andrea Dovizioso υπήρξε, επί σειρά 3 ετών, ο μόνος αναβάτης του MotoGP που μπόρεσε να απειλήσει σταθερά τον Marc Marquez στην μάχη του τίτλου, αλλά και να του πάρει πολλές «μονομαχίες» και νίκες, σε μία εποχή που ο Ισπανός ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος όλων. Ο Dovizioso δεν αγωνίζεται πλέον, αλλά δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη του για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του Marquez, όπως και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ισπανός...

Για την πιθανότητα έλευσης του Marquez στην Ducati, ο Dovi ήταν κατηγορηματικός: «Είναι αδύνατον. Η Ducati δεν χρειάζεται τον Marc.», δήλωσε εν συντομία.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Marquez, ο Dovizioso είπε, ρίχνοντας το γάντι στους Ιάπωνες κατασκευαστές: «Είναι δύσκολο να τον δω να παλεύει για το πρωτάθλημα με την Honda, όπως και τον Fabio με την Yamaha. Δεν έχει την μοτοσυκλέτα για να το κάνει αυτό, αυτή την στιγμή οι Ιαπωνικές μοτοσυκλέτες δεν είναι τόσο καλές όσο παλιότερα, για πολλούς λόγους. Δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο και πρέπει να αλλάξουν πολλά στην δομή τους, για να κάνουν πραγματικά το άλμα, όπως έχουν κάνει οι Ευρωπαίοι. Για να το κάνεις θα χρειαστούν χρόνια και χρόνια».

«Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσει ξανά πρωτάθλημα ο Marquez, είναι να πάει σε άλλη μάρκα» συμπλήρωσε ο Dovizioso, o οποίος πρόσφατα μπήκε στο MotoGP hall of fame και έχει το παλμαρέ του, μεταξύ άλλων, 1 παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 125 κυβικά και 5 πλασαρίσματα στην δεύτερη θέση, τα 3 από τα οποία πίσω από τον Marc Marquez (2017, 2018, 2019).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 14:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon