.
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 13:04

Miguel Oliveria - Αμφίβολη η συμμετοχή του στο Mugello

O Πορτογάλος αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα με τους τραυματισμούς του.

Ο Miguel Oliveira έχει ήδη χάσει δύο αγώνες από τους 5 που έχουν ήδη γίνει, στην φετινή σεζόν του MotoGP, μετά από δύο ατυχήματα, στην Πορτογαλία και στην Jerez της Ισπανίας. Αυτή την στιγμή, ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ώμο και, όπως δηλώνει και ο ίδιος, αισθάνεται αβέβαιος για το αν θα λάβει μέρος στον αγώνα του Mugello.

O Miguel Oliveira συμμετείχε και στην εκδήλωση All Stars της Aprilia, όπου και οδήγησε την RS-GP χωρίς φυσικά να πιέσει-, και εκεί συνειδητοποίησε ότι ίσως δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα του Mugello. Συγκεκριμένα, είπε: «Ο ώμος δεν είναι κάτι που αποκαθίσταται εύκολα, αλλά κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε με τον φυσικοθεραπευτή, για να επιστρέψει ο ώμος μου σε μια καλή κατάσταση απόδοσης. Έκανα λίγους γύρους με την μοτοσυκλέτα του MotoGP, χωρίς πίεση, αλλά ακόμα αισθάνομαι πολύ άβολα στην μοτοσυκλέτα».

«Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Mugello, αλλά θα περιμένω μέχρι εκείνη την εβδομάδα για να δω αν μπορώ να τρέξω ή όχι. Θέλω να επιστρέψω και να είμαι 100% ανταγωνιστικός. Αυτός είναι ο κύριος στόχος (...) όλα θα εξαρτηθολύν από το πώς θα αισθάνομαι με το σώμα μου».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 13:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon