.
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 13:29

O Marc Marquez χάνει και τον αγώνα της Jerez

Κάκιστο το ξεκίνημα της χρονιάς για τον Mar Marquez, ο οποίος πιθανόν βλέπει ακόμα μία ευκαιρία για τίτλο να κάνει φτερά.

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις που δημοσιεύθηκαν πριν λίγη ώρα, και επίσημα ο Marc Marquez δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα MotoGP στην Jerez, κατά το τριήμερο 28-30 Μαΐου. Θα τον αντικαταστήσει ο Iker Lecuona,  ο οποίος έχει ήδη εμπειρία από τα MotoGP και την ομάδα της Tech3 KTM.

Ο Marc Marquez υπεβλήθη σε εγχείρηση για το κάταγμα στο χέρι του, μετά από το πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του 2023 και, παρά την επιτυχία της επέμβασης, ο Ισπανός και η ομάδα του αποφάσισαν να μην πάρουν ρίσκα και να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης, για μία ακόμη φορά. Τώρα, ο Ισπανός αναβάτης στοχεύει σε πιθανή συμμετοχή του, στο Grand Prix της Γαλλίας, στις 14 Μαΐου.

Οι περιπέτειες του Marc Marquez δεν έχουν τελειώσει – και αξίζει κάπου εδώ, να σημειώσουμε ότι όλα ξεκίνησαν το 2020, ακριβώς στην πίστα της Jerez, όταν και ο Marc Marquez είχε την σοβαρότατη πτώση και τον τραυματισμό στο χέρι του, η ανάρρωση από τον οποίο τον πήγε τόσο πίσω στην καριέρα του…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 13:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon