.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 10:44

H Borilli Racing ανανέωσε ως κεντρική χορηγός του Ευρωπαϊκού Εντούρο

Η κατασκευάστια ελαστικών από τη Βραζιλία θα παραμείνει κεντρική χορηγός (title sponsor) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Enduro για το 2023 και 2024.

Η συμφωνία που ανακοινώθηκε μεταξύ των Borilli Racing και Maxim Pubblicità, εταιρείας που έχει αναλάβει την προώθηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Enduro, προβλέπει τη συνέχειση της χορηγικής συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια, διατηρώντας έτσι τον τίτλο του πρωταθλήματος ως τον γνωρίζαμε την τελευταία διετία: Borilli Enduro European Championship.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βρίσκεται σε μια περίοδο άνθησης, με αυξανόμενη δημοφιλία και μεγάλο αριθμό συμμετοχών λειτουργώντας ως προθάλαμος των παγκοσμίων. Η επιτυχία που σημείωσε το 2022 έστρωσε το άριστο κλίμα για να συνεχίσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους, καθώς η Borilli Racing επιδιώκει να ισχυροποιήσει τη θέση της στις ευρωπαϊκές αγορές, έχοντας καταστεί νούμερο ένα στην εγχώρια αγορά της, στη Βραζιλία.

borili tires

Για το 2023 και 2024 λοιπόν η Borilli Racing θα είναι παρούσα σε όλους τους αγώνες και όλες τις ημέρες του Borilli Enduro European Championship με το δικό της Racing Service, επιτρέποντας έτσι στους αναβάτες και το ευρύ κοινό να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της, να μάθουν περισσότερα από το εξειδικευμένο προσωπικό της που θα βρίσκεται εκεί και να τα αποκτήσουν επιτόπου αν θέλουν.

Το πρόγραμμα του 2023 Borilli Enduro European Championship:

calendar

Αντιπρόσωπος Borilli Racing στην Ελλάδα: TheFamily MotorSport

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon