.
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 13:44

MotoGP 2022 - Ο Valentino Rossi θα είναι στον «τελικό» της Valencia

Ο Ιταλός Πολυπρωταθλητής θα δώσει το παρών στην πίστα της Valencia, εκεί που θα κριθεί το αν ο «μαθητής» του από την ακαδημία VR46, Francesco Bagnaia, πάρει τον Τίτλο του 2022 ή όχι.

Με κάθε επισημότητα λοιπόν, ανακοινώθηκε πως εν όψει του πιθανώς πρώτου Πρωταθλήματος στη μεγάλη κατηγορία για τον Pecco, δίπλα του θα είναι ο «συνταξιούχος» πια, 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Valentino Rossi.

Πριν από ένα χρόνο άλλωστε, θα βλέπαμε το «Γιατρό» να ρίχνει την αυλαία της καριέρας του στα Grand Prix. Μπορεί τότε να ήταν το τέλος μιας εποχής, ωστόσο στο παρόν θα μπορούσαμε να δούμε τους καρπούς της δουλειάς του Rossi με το Bagnaia να κοιτάζει έναν δεύτερο Παγκόσμιο Τίτλο (μετά από εκείνον της Moto2 το 2018) και ίσως γίνει ο πρώτος αναβάτης της «VR46 Academy» που θα κερδίσει έναν στην κορυφαία κατηγορία. Επιπλέον και για τους… λάτρεις της στατιστικής, ο Pecco στοχεύει να είναι ο πρώτος Ιταλός που θα κερδίσει τον τίτλο του MotoGP μετά από τον Rossi το 2009.

Φυσικά όπως είναι αναμενόμενο, ο Rossi θα κάνει.. επίβλεψη και στο μικρό του αδερφό, Luca Marini και την ομάδα του Mooney VR46 Racing Team, καθώς ελπίζουν να τερματίσουν ψηλά στο ήδη επιτυχημένο παρθενικό τους ταξίδι στο MotoGP, με το Marco Bezzecchi να έχει επιβεβαιωθεί ως ο Rookie της Χρονιάς για το 2022.

Εντωμεταξύ, ο Valentino δοκίμαζε και την καινούρια του δερμάτινη φόρμα στο Misano, λέτε να τη φορέσει ξανά στο Ricardo Tormo;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 13:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon