.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 08 Μαϊος 2012 09:48

Ο James Stewart στη Suzuki!

Με Yoshimura RMZ 450

 



H Yoshimura Suzuki Racing ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τον πρωταθλητή AMA Supercross και Motocross, James Stewart.  O James Stewart που τελευταία συμμετείχε με την ομάδα της  JGR Yamaha δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, και προφανώς περίμενε την λήξη του συμβολαίου του, για να ανακοινώσει την νέα συνεργασία.

Άμεση εμπλοκή

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι η μεταγραφή ανακοινώθηκε αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος AMA Supercross, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο Stewart θα συμμετάσχει και στα δύο πρωταθλήματα, AMA Pro Motocross και Supercross στις 19 Μαϊου, στο Sacramento, πάνω σε μία ειδικά προετοιμασμένη Suzuki  RM-Z 450 από την ομάδα της Yoshimura. Πρώτος αγώνας θα είναι στο πρωτάθλημα Motocross
Ο Stewart που αναφέρεται ως “ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη” πήγε στην Suzuki με μία λίστα από βραβεία. Ο 26χρονος από την Φλόριδα έχει κερδίσει 6 πρωταθλήματα AMAστα οποία περιλαμβάνονται και δύο τίτλοι AMA Supercross ενώ συμπεριλαμβάνει στα βραβεία του και δύο τίτλους με την εθνική ομάδα στο MX των Εθνών..

Δηλώσεις

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα” δήλωσε ο Stewart. ”Είναι ευχαρίστησή μου που δοκίμασα την μοτοσυκλέτα με τους μηχανικούς και που γνώρισα την ομάδα. Είναι πολύ ενθουσιασμένος, μου αρέσει πολύ η μοτοσυκλέτα, από τη στιγμή που την οδήγησα, κατάλαβα ότι ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα να δείξω το ταλέντο μου.  Με τον Mike Webb σαν team manager και τον Don Sakakura, τον πρόεδρο της Yoshimura Racing – η ομάδα δείχνει εκπληκτική. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τα επόμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Yoshimura αλλά και στην Suzuki Αμερικής που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία.”

Φωτογραφίες


Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 12:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas GAS - Cervantes και McCanney Max Biaggi και Aprilia »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon