.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 10:57

WorldSBK – Αποκαλυπτήρια για αναβάτες και χρώματα της Aruba.it Ducati

Η ομάδα της Aruba.it Ducati μας παρουσίασε τα νέα της χρώματα για το 2022, αλλά και τους δύο αναβάτες της.

Για το 2022 ο Alvaro Bautista επιστρέφει στην ομάδα της Aruba.it Ducati, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του Ισπανού στην ομάδα της Honda.

Αντικαθιστά τον Scott Redding, έναν άλλον πιλότο προερχόμενο από τα GP, ο οποίος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην BMW.

Πλάι στον Bautista θα βρεθεί ο νεαρός Michael Ruben Rinaldi που έχει εξελιχθεί σε ικανότατο οδηγό με βάθρα και νίκες πέρυσι και ο οποίος στοχεύει στον τίτλο του πρωταθλητή φέτος.

Η επιστροφή του Bautista στο εργοστάσιο δείχνει και τη διάθεση των κόκκινων να παλέψουν για το πρωτάθλημα φέτος, ελπίζοντας ότι ο Ισπανός θα πάει ένα βήμα παραπάνω από το 2019, όταν και είχε κερδίσει τους πρώτους 11 αγώνες της σεζόν!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτή τη φανταστική ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού. «Εδώ νοιώθω σαν στο σπίτι μου… ο στόχος για εμάς είναι ένας: η κατάκτηση του τίτλου».

Για τον Rinaldi το 2022 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά. «Αυτό το πρωτάθλημα θα είναι πολύ σημαντικό για τη μελλοντική μου καριέρα», σχολίασε ο Ιταλός.

«Είναι βέβαιο ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και με τη βοήθεια της ομάδας θα κυνηγήσουμε σπουδαία αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 11:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon