.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 09:55

“King” Kenny Roberts - Yamaha

 

Θα οδηγήσει στην Laguna Seca!

 



Στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων στην αγωνιστική ιστορία της Yamaha, ο βασιλιάς, Kenny Roberts, θα οδηγήσει στον αγώνα της Αμερικής, στην Laguna Seca. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα βρεθεί στην πίστα πάνω σε μία ειδικά προετοιμασμένη YZR – M1, στα χρώματα της επετείου, όπως αυτές που χρησιμοποίησαν οι Lorenzo και Spies στο Assen. Επίσης, ο πρωταθλητής θα οδηγήσει την αγωνιστική του ΥΖΡ 500 με την οποία κέρδισε τον τίτλο του 1980, την ημέρα του αγώνα!

“Περιμένω με χαρά να έρθει η στιγμή, ” είπε ο Kenny από το σπίτι του, στην Βόρεια Καλιφόρνια. “Θα είναι η πρώτη μου φορά που οδηγώ στο Αμερικάνικο GP και η νικήτρια YZR είναι έτοιμη γι’ αυτό!”

Δύο χρόνια νωρίτερα, το 2009, ο Kenny πραγματοποίησε μερικούς γύρους στην φημισμένη Indy Mile για να υπενθυμίσει την εκπληκτική του νίκη εκεί, το 1975.

“Αυτή η κίνηση γίνεται για να γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια αγωνιστικής ιστορίας της Yamaha, στους αγώνες Grand Prix, “είπε ο Bob Star, γενικός διευθυντής επικοινωνίας της Yamaha. “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που έχουμε τον Kenny στην οικογένειά μας ο οποίος ακόμη προσφέρει στους οπαδούς του, παρ’ ότι έχει σταματήσει πολλά χρόνια τώρα!"

Video - Indy Mile 2009

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΤΤ Trophy - John Mc Guinness Ο Marco Simoncelli με βοηθητικές! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon