.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2011 10:14

Valentino Rossi - Ducati GP12

 

Την οδηγεί στο Mugello

 



Σε στεγνές και ηλιόλουστες συνθήκες, ο Valentino Rossi δοκίμασε την Desmosedici GP12, με την οποία έκανε εξήντα γύρους, στην 3η και τελευταία μέρα δοκιμών της ομάδας στο Mugello.
Ήταν η 2η φορά που ο Rossi’s οδήγησε την GP12 και είχε την ευκαιρία να ελέγξει τις αναβαθμίσεις της μοτοσυκλέτας, αλλά επίσης να απολαύσει οδήγηση στην νέα σχεδίαση της πίστας.

Δηλώσεις

"Είμαι ευχαριστημένος γιατί ήταν πολύ θετικό τεστ", δήλωσε ο Rossi. "Εκμεταλλευτήκαμε πλήρως το χρόνο που είχαμε μιας και οι συνθήκες ήταν πολύ καλές. Μου αρέσει πολύ η άσφαλτος της πίστας, ενώ η σχεδίαση είναι ομαλή, οι τρύπες που υπήρχαν έχουν φύγει από το έδαφος και η πρόσφυση είναι πολύ καλή.Ξεκινήσαμε το πρωί στις 11:00 και κάναμε εξήντα γύρους, που είναι πολλά χιλιόμετρα συνολικά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκιμάσαμε όλα όσα ο Filippo Preziosi είχε στο πλάνο και είμαστε ευχαριστημένοι γιατί πάμε προς την σωστή κατεύθυνση.”

Αντίστοιχα ο Filippo Preziosi δήλωσε: “Συμπληρώσαμε τις δοκιμές με τον Valentino, και είναι περίεργο να είμαστε εδώ ξανά, σε μία πίστα που έχουμε έρθει ξανά στο παρελθόν. Δουλέψαμε στα ηλεκτρονικά πάνω στη μοτοσυκλέτα της επόμενης χρονιάς, αλλά και σε αλλαγές που ο Rossi και Hayden ήθελαν, από την πρώτη φορά, στην Jerez. Είναι πάντα ωραία να δουλεύεις με τον Valentino από τεχνικής πλευράς, και είμαστε πολύ τυχεροί με τον καιρό.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H Suzuki στην κορυφή Chris Bach και Beta - East AMA National Hare Scramble »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon