.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 10:22

MotoGP Shakedown Test – Φωτογραφικό αφιέρωμα και τελικά αποτελέσματα 1ης ημέρας

Οι τελικοί χρόνοι της πρώτης ημέρας των δοκιμών στην πίστα της Sepang στην Μαλαισία.

Ο Raul Fernandez ήταν ο ταχύτερος από τους οδηγούς του MotoGP που βρίσκονται από χτες στην Μαλαισία για το Shakedown Test.

Στο τεστ αυτό συμμετάσχουν μόνο οι νεοφερμένοι στην κατηγορία, αλλά και οι δοκιμαστές των εργοστασίων. Μαζί τους και η Aprilia που δικαιούται να πάρει μέρος σ’ αυτό το τεστ με τους επίσημους οδηγούς της.

Εδώ να σημειώσουμε ότι την πρώτη ημέρα στην πίστα δεν ήταν ούτε ο Maverick Vinales, αλλά ούτε και ο Aleix Espargaro, ενώ έλειπε και ο δοκιμαστής της Honda Stefan Bradl.

Το επίσημο τεστ στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας θα είναι διήμερο και θα ξεκινήσει στις 05 Φεβρουαρίου.

Οι περισσότεροι από τους δοκιμαστές, όπως ο Cal Crutchlow της Yamaha που ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι και το τέλος του 2023, οδήγησαν διάφορες μοτοσυκλέτες κάνοντας τις απαραίτητες συγκρίσεις.

Ο ταχύτερος στην πίστα χτες ήταν ο Raul Fernandez με χρόνο στα 2:00,898, ενώ ο Michele Pirro ήταν πίσω του με διαφορά μόλις 0.144’’.

Την τρίτη θέση πήρε ο Mika Kallio της KTM, που μοιράστηκε τις μοτοσυκλέτες της ομάδας με τον Dani Pedrosa, για τον οποίο όμως δεν έχουμε επίσημο χρόνο.

Την τέταρτη θέση, με διαφορά περίπου 8 δέκατα από την κορυφή, πήρε ο Lorenzo Savadori που ήταν και η μοναδική Aprilia χτες στην πίστα. Ακολούθησε ο Remy Gardner που ήταν και ο τελευταίος με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από τον ταχύτερο γύρο της ημέρας.

Ο Marco Bezzecchi με την Mooney VR46 Ducati είχε τον 6ο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν ο Darryn Binder.

Ο Ν. Αφρικανός ήταν 1.2’’ μακριά από τον πρώτο και κράτησε πίσω του τον Sylvain Guintoli της Suzuki και τους δύο δοκιμαστές της Yamaha.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon