.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 08 Μαρτίου 2011 11:43

Husqvarna CH Racing

 

Παρουσίαση ομάδας enduro

 



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας Husqvarna CH Racing. Η ομάδα που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro 2011 παρουσιάστηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Varese όπου βρέθηκαν και οι αναβάτες της. Με team manager τον πολύπειρο Fabrizio Azzalin, η Husqvarna θα έχει πλήρη παρουσία με εφτά αναβάτες, σε όλες τις κατηγορίες του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro.

Κατηγορίες

Στην Ε1 η εταιρία θα εκπροσωπηθεί από τους Φιλανδούς Juha Salminen (επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής) και Matti Seistola, στο νέο Te 250. Οι αναβάτες θα κληθούν να υποστηρίξουν τον τίτλο που κέρδισε η μοτοσυκλέτα το 2010 με αναβάτη τον Antoine Meo.

Στην Ε2 βρίσκεται πλέον ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ε1, Antoine Meo, και μαζί με τον Simone Albergoni θα υπερασπιστούν τον τίτλο πάνω στην νέα τετράχρονη TΕ 300. Θυμίζουμε ότι η κατηγορία επιτρέπει τετράχρονα μεγαλύτερα από 250 κυβικά και μέχρι 450cc, ενώ το TE 300 θα είναι το μικρότερο σε χωρητικότητα.

Στην κατηγορία Ε3 βρίσκουμε τον Sebastian Guillaume με το αγαπημένο του WR 300 ο οποίος θα έχει μαζί του τον Alex Salvini E3, με τετράχρονο ΤΕ 511.
Στην Junior θα τρέξει ο James Redondo με ΤΕ 250.

Οι αναβάτες της Husqvarna θα ακολουθήσουν και τα εθνικά τους πρωταθλήματα με τους Meo και Guillame να τρέχουν στο Γαλλικό, ενώ οι Φιλανδοί Salminen και Seistola θα συμμετάσχουν στο Ισπανικό όπου και διαμένουν τον περισσότερο καιρό.
Οι Albergoni και Salvini θα σηκώσουν τη σημαία της εταιρίας στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW S 1000 RR - Wilbers Jordi Viladoms »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon