.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 13:53

MotoGP – Οι ημερομηνίες των παρουσιάσεων των ομάδων για το 2022

Σε λίγες εβδομάδες οι μοτοσυκλέτες του MotoGP θα μπουν και πάλι στην πίστα, για πρώτη φορά φέτος, καθώς οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν εντείνονται. Την ίδια ώρα οι ομάδες ετοιμάζουν και τις παρουσιάσεις των νέων τους χρωμάτων για το 2022.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε την παρουσίαση των πρωτότυπων μοτοσυκλετών των 12 ομάδων του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Για τις 7 από αυτές γνωρίζουμε από τώρα τις ημερομηνίες των παρουσιάσεών τους.

Η πρώτη παρουσίαση για το 2022 ανήκει στη νέα Gresini Ducati. Τα αποκαλυπτήρια των μοτοσυκλετών των Fabio di Giannantonio και Enea Bastianini θα γίνουν στις 15 Ιανουαρίου.

Μερικές ημέρες αργότερα, στις 24 Ιανουαρίου, η επίσης νέα ομάδα WithU Yamaha RNF θα μας δείξει τα χρώματα της φετινής σεζόν για τους Andrea Dovizioso και Darryn Binder.

Στα τέλη του μήνα και στις αρχές Φλεβάρη, θα έχουμε αρκετές παρουσιάσεις μαζεμένες.

Πρώτα θα γίνει αυτή της Lenovo Ducati των Pecco Bagnaia και Jack Miller. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν οι μοτοσυκλέτες της Pramac (2 Φλεβάρη).

Ακολουθούν αυτές του παγκόσμιου πρωταθλητή Fabio Quartararo και του Franco Morbidelli, με την παρουσίαση της Monster Energy Yamaha να έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου.

Αργότερα την ίδια ημέρα θα έχουμε και την παρουσίαση της Suzuki των Joan Mir και Alex Rins. Τόσο η Yamaha, όσο και η Suzuki, θα κάνουν τις παρουσιάσεις τους στην πίστα της Sepang.

Η επίσημη παρουσίαση της Repsol Honda θα γίνει τελικά στις 8 Φεβρουαρίου και λογικά τότε θα δώσει το παρών ο Marc Marquez, στο πλάι του Pol Espargaro.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 13:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon