.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 10:42

Red Bull KTM Factory Racing – Ανακοινώνει αγωνιστική συνεργασία με τη BRISK

Με τα μπουζί της τσέχικης εταιρείας θα αγωνίζονται εφεξής οι εργοστασιακές ομάδες enduro και motocross της ΚΤΜ.

Η ΚΤΜ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τη BRISK, την εταιρεία από την Τσεχία που ειδικεύεται στην παραγωγή μπουζί από το 1935. Η συνέργεια αυτή θα αφορά στις αγωνιστικές ομάδες των FIM MXGP Motocross World Championship, FIM Enduro World Championship, καθώς και σε σημαντικές διοργανώσεις που αυτές συμμετέχουν, όπως τα Motocross of Nations και ISDE.

Οι δύο εταιρείες έχουν ήδη δουλέψει μαζί για έναν χρόνο σε επίπεδο R&D, με αποτελέσματα που προφανώς ικανοποίησαν και τις δύο πλευρές αρκετά.

Robert Jonas, Αντιπρόεδρος KTM Motorsports Offroad:

“Η επίσημη συνεργασία με τη BRISK μας δίνει ένα ακόμη δομικό κομμάτι στο αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς. Διαθέτουν μεγάλη τεχνονγωσία και ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας με τις ειδικά σχεδιασμένες λύσεις τους. Μπορούν να παράξουν ιδέες και προϊόντα γρήγορα και, το βασικότερο, απολαμβάνουν μακρά αγωνιστική ιστορία, έτσι αντιλαμβάνονται τις απαιτήσεις μας στο κορυφαίο επίπεδο. Επιπλέον, το ότι η κατασκευή των μπουζί γίνεται μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το αγωνιστικό μας στρατηγείο είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε!”

Hana Kajnarová, Εμπορική Διεύθυνση BRISK:

“Το όνειρο και ο στόχος μας ανέκαθεν ήταν να συνεργαστούμε με μια από τις πιο πετυχημένες κατασκευάστριες σπορ μοτοσυκλετών – ΚΤΜ – και να βρεθούμε στην κορυφή διαφόρων πρωταθλημάτων. Είμαστε βέβαιοι πως αυτή η αμοιβαία συνεργασία θα λειτουργήσει εξαιρετικά, καθώς χτίστηκε με θεμέλια τον σεβασμό και το μεγάλο πάθος για τα μηχανοκίνητα αθλήματα.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon