.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 12:22

Team Honda HRC - Η ομάδα του AMA SX 2022

Η American Honda παρουσίασε την Team Honda HRC του 2022 για το Πρωτάθλημα AMA Supercross, με 4 αναβάτες, τους Ken Roczen, Chase Sexton, Hunter Lawrence και Jett Lawrence.

Ο βετεράνος της ομάδας, Roczen, θα αγωνιστεί στην 6η του χρονιά ως αναβάτης της Honda, ενώ πέρυσι είχε την πιο επιτυχημένη σεζόν του με την ιαπωνική εταιρεία, τερματίζοντας 2ος τελικής κατάταξης στο AMA SX και 3ος στο AMA Pro Motocross.

Ο Γερμανός που έχει έναν τίτλο στα 250 MXGP και 2 AMA Pro Motocross τίτλους στο ενεργητικό του, θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με το CRF450R, δίπλα στον Αμερικανό Chase Sexton, που εντάχθηκε στη Honda στα μέσα του 2020. Ο Sexton είναι δις Πρωταθλητής AMA 250 SX της Ανατολικής περιοχής, είχε 3 βάθρα στο ΑΜΑ SX και 6 στο AMA Pro MX του 2021.

Οι Αυστραλοί αδελφοί Hunter και Jett Lawrence θα αγωνιστούν στη δεύτερη σεζόν τους με την Team Honda HRC, καβάλα στο ολοκαίνουργιο CRF250R. Πέρυσι ο Hunter κέρδισε έναν γύρο στο AMA 250SX και τερμάτισε 2ος στους βαθμούς, ενώ ο Jett κέρδισε 3 αγώνες της Ανατολικής περιοχής και ήταν 3ος στην τελική κατάταξη. Στο AMA Pro Motocross ο Jett πήρε τον τίτλο, ενώ ο Hunter τερμάτισε 3ος, τα μόνα αδέλφια που έκαναν το 1-3 την ίδια χρονιά στην ιστορία του Πρωταθλήματος. Το 2022 οι αδελφοί Lawrence θα αγωνιστούν σε διαφορετικά Πρωταθλήματα, με τον Jett στο Πρωτάθλημα Δυτικής περιοχής και τον Hunter Ανατολικής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon