.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011 13:05

Ducati – Rossi - Wrooom 2011

 


Επεισοδιακό φινάλε σε 4 τροχούς!

 



Όλη η περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στην ετήσια γιορτή της Ducati για την παρουσίαση αναβατών και ομάδων στους Δολομίτες. Στην εκδήλωση με την ονομασία Wrooom που έληξε την Παρασκευή, οι αναβάτες της ομάδας Ducati, Valentino Rossi και Nicky Hayden, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους πιλότους της Formula 1, Fellipe Masa και Fernando Alonso. Ο αγώνας που έγινε βράδυ στην παγωμένη λίμνη, συμπεριλάμβανε κόντρα με go car με λάστιχα χιονιού αλλά και
ειδικά τροποποιημένα Fiat 500. Αυτά διέθεταν καθίσματα bucket, σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων και λάστιχα με καρφιά ενώ ήταν βαμμένα στα χρώματα του κάθε οδηγού.

Στην αρχή ο Rossi δεν θα λάμβανε μέρος λόγω του εγχειρισμένου του ώμου, αλλά μόλις είδε το πλήθος των 5.000 θεατών να τον ξεσηκώνει, τελικά πείστηκε.

“Αυτή η εβδομάδα είχε εκπληκτικές εκδηλώσεις και περάσαμε πολύ καλά. Στο τέλος αποφάσισα να συμμετάσχω λόγω και ότι οι funs μου το ήθελαν αλλά και επειδή η ατμόσφαιρα στο Wrooom είναι καταπληκτική”, δήλωσε ο Rossi.

“Αυτό ήταν το τρίτο Wrooom στο οποίο συμμετέχω,” δήλωσε ο Nicky Hayden, “κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο. Είναι ωραίο να συναντάς γνωστούς εδώ κάθε χρόνο και να κάνεις νέους φίλους. Τώρα όμως πρέπει να συγκεντρωθώ και να κοιτάξω μπροστά στα πράγματα που έρχονται.”

Στον αγώνα με τα go car ο Rossi φαγώθηκε ουσιαστικά με τον Nicky Hayden και έμεινε πίσω του μετά από ένα κλείσιμο που του έκοψε τη φόρα, ενώ τον αγώνα κέρδισε ο Fellipe Masa.

Στα αυτοκίνητα, οι διαφορές ήταν μεγαλύτερες με τους πιλότους της Formula 1 και εδώ ήταν ο Fernando Alonso που αύξησε τη διαφορά τερματίζοντας πρώτος. Πίσω του, Massa, Hayden και Rossi μάχονταν με αποτέλεσμα να τσουγκρίσουν πολλές φορές και ο Rossi να τερματίσει 4ος.

Φωτογραφίες


Video

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Valentino Rossi & snowboard Ducati Desmosedici GP 11 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon