.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 13:20

Valentino Rossi – Τι κρύβει το μέλλον για τον «Γιατρό». Τι θα κάνει το επόμενο διάστημα

«Με τίποτα δεν θα σταματήσω τους αγώνες». Τα λόγια ανήκουν στον Valentino Rossi, ο οποίος μετά την απόσυρσή του από το MotoGP, το μόνο που δεν σκέφτεται είναι να αράξει στον… καναπέ του!

Στην πραγματικότητα τα άμεσα αλλά και τα πιο μακροχρόνια πλάνα του Valentino Rossi περιλαμβάνουν πολλούς αγώνες.

Μόνο που πλέον αυτοί δεν θα γίνονται στη σέλα μιας μοτοσυκλέτας, αλλά πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου.

Οι επόμενες εβδομάδες είναι αρκετά γεμάτες για τον Ιταλό. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει ο αγώνας 100 χιλιομέτρων που διοργανώνει στο ράντσο του. Σε αυτόν έχει καλέσει μάλιστα και τον Jorge Lorenzo που αποδέχτηκε την πρόσκληση.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα πάρει μέρος στον 12ωρο αγώνα μαζί με τον Alessio Salucci και τον ετεροθαλή αδερφό του, τον Luca Marini. Μετά θα κάνει ένα διάλειμμα, μιας και τον Μάρτιο αναμένεται να γίνει μπαμπάς.

Το μέλλον του όμως θα συνεχίσει να αφορά στους 4 τροχούς. Κι εκεί έχει πολλές επιλογές: WEC, ELMS, Fanatec GT World Challenge Europe…

Ο ίδιος φαίνεται ότι είναι σε συνομιλίες με την Ferrari και η πιο θελκτική επιλογή μάλλον είναι το Fanatec GT WCE.

Στο πρωτάθλημα αυτό υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός, με την παρουσία brands όπως η Aston Martin, η Audi, η BMW, η Lamborghini, η McLaren, η Mercedes και φυσικά η Ferrari.

Ο ίδιος προτιμά να οδηγεί GT3 και το έχει κάνει στο παρελθόν, με τον πιο πρόσφατο αγώνα του να είναι τον περασμένο Ιανουάριο στη Yas Marina, όταν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στην Pro-Am κατηγορία, ενώ ήταν 4ος στη γενική κατάταξη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 13:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon