.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010 09:50

Lorenzo και Alpinestars

 


Για χάρη του... Rossi!

 



Το συμβόλαιο του Jorge Lorenzo έληξε με την ιταλική Dainese. Ο Ισπανός χρησιμοποιεί τα ρούχα της ιταλικής φίρμας από τον καιρό που έτρεχε στα GP 250 όμως τώρα οι λόγοι που προτιμά να αλλάξει προμηθευτή υλικών, δεν σχετίζονται με ποιότητα ή τεχνογνωσία. Η Dainese άλλωστε είναι κορυφαία στο χώρο και η εξέλιξη που δέχονται οι φόρμες που χρησιμοποιούν οι αναβάτες εξελίσσεται συνεχώς. Το μυστικό πίσω από αυτό το διαζύγιο λέγεται για μία ακόμη φορά…. Rossi!

Το 2007, ο Lino Dainese, ιδιοκτήτης της ομώνυμης φίρμας, εξαγόρασε την AGV, ένα εργοστάσιο που ιδρύθηκε το 1947 και βρέθηκε το 2002 σε ελβετικά χέρια. Ο Dainese πλήρωσε μέρος του συμβολαίου του  Rossi με μετοχές της AGV ενώ τον έχρισε και επίτιμο πρόεδρο. Ταυτόχρονα, υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Rossi να διαθέτει ποσοστό και στην Dainese.

Oπότε, μέσα στα προβλήματα και τα άγχη που θα έχει ο Ισπανός αναβάτης το 2011, απλά δεν θέλει να έρχεται αντιμέτωπος στις πίστες με το… αφεντικό του.
Η λύση λέγεται Alpinestars και ο δρόμος μοιάζει να είναι ο ίδιος που ακολούθησαν οι Stoner, Hayden και Pedrosa πριν δύο χρόνια.

Φωτογραφίες



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 14:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda NRS 250 – Moto3 Eleftheria Maxxis WEC »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon