.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010 09:26

Ο Salminen με Husqvarna TE 250

 

Οι πρώτες φωτογραφίες

 



του Ανδρέα Γκλαβά
φωτό: offroadchampions.com

Επιβεβαιώνεται το νέο που πρώτοι μέσα από τις σελίδες του bikeit.gr σας μεταφέραμε, πως ο αναβάτης θρύλος του παγκόσμιου Enduro, Juha Salminen, πρόκειται να αγωνιστεί με ένα Husqvarna TE 250 στην κατηγορία Enduro1 του παγκόσμιου πρωταθλήματος του 2011. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Juha δοκιμάζει και προπονείται με ένα σχεδόν στοκ TE 250 του 2011.

Η μοτοσυκλέτα που δοκιμάζει ο Salminen φορά μια ολόσωμη εξάτμιση της LeoVince, με θάλαμο αντήχησης στο μπροστινό τμήμα του λαιμού, τις αναρτήσεις από την εργοστασιακή σειρά της Kayaba, όμως πέρα από αυτά δείχνει να παραμένει πολύ κοντά στην μορφή με την οποία παράγεται.

Να θυμηθούμε πως μια τετράχρονη μοτοσυκλέτα 250 κυβικών ήταν αυτή που του χάρισε το τελευταίο του πρωτάθλημα, πίσω στο 2007, στο αποκορύφωμα εννέα χρόνων στην κορυφή, όπου κι αν αγωνιζόταν. Πρόκειται να είναι μια συγκλονιστική χρονιά για την κατηγορία Enduro 1, καθώς απέναντι στον Juha Salminen θα στηθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Ισπανός Christobal Guerrero πάνω σε ένα KTM 250 EXC-F της εργοστασιακής ομάδας της KTM, ενώ αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα πορεία του στους πρώτους του κιόλας στο Enduro, αρκετά υπολογίσιμος αντίπαλος θα είναι και ο Matti Seistola, επίσης με Husqvarna TE 250.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Ανδρέας Γκλαβάς Γράφτηκε από Ανδρέας Γκλαβάς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Dakar 2010 video Ο Marko Tarkkala στην Husaberg! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon