.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 20:29

Στο EWC ο Σιαφαρίκας το 2011!

 

Με την ομάδα HM HONDA BIS

 




του Ανδρέα Γκλαβά
φωτό: grevena.gr

Το νέο κυκλοφόρησε σαν αστραπή κι από φήμη στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κατέληξε να επισημοποιηθεί στην σελίδα της ABC Communication, του promoter δηλαδή του παγκόσμιου πρωταθλήματος Enduro, που από το πρωί έκανε λόγο για “έναν Έλληνα αναβάτη που θα αποτελεί μέλος της HM HONDA BIS”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής, ο πολυπρωταθλητής μας σε endurο και scramble, Βασίλης Σιαφαρίκας, βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Ιταλία, και συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την ομάδα υποστήριξης HM HONDA BIS, για να λάβει μέρος σαν αναβάτης σε ολόκληρο το πρωτάθλημα του 2011.

Με αφορμή τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια στον γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος στις Σέρρες, και αποκορύφωμα την είσόδό του στην δεκάδα της Ε1 φέτος, ο τριαντάχρονος αναβάτης από τα Γρεβενά πήρε την μεγάλη απόφαση.

Αφήνοντας πίσω μια δύσκολη χρονιά, κι έναν σοβαρό τραυματισμό στην μέση, ο Σιαφαρίκας θα κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών χρόνων, να τρέξει σε όλο το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro, που ξεκινά τον Απρίλη στην Ισπανία.

Το νέο μας επισημοποίησε και σε τηλεφωνική επικοινωνία ο team manager της ομάδας Σαρακάκης Honda Motoaction, Νίκος Ζουρνατζής, προσθέτοντας: “Το να τρέξει κάποιος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι κάτι που κι εγώ ο ίδιος από μικρός ονειρευόμουν. Τα χρόνια όμως πέρασαν, οι υποχρεώσεις αυξήθηκαν και έπρεπε να αναλάβω έναν άλλο ρόλο, αυτό του team manager και μηχανικού του παγκοσμίου. Τα τελευταία χρόνια, οι εξαιρετικές μου σχέσεις με την  ομάδα Jolly Racing έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, κι έτσι είναι πια σχεδόν βέβαιο πως ο Βασίλης θα τρέξει το 2011 με την ομάδα υποστήριξης HM HONDA BIS ”.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Ανδρέας Γκλαβάς Γράφτηκε από Ανδρέας Γκλαβάς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 13:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EWC 2011 - Ομάδες και αναβάτες Christophe Pourcel »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon