.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 10:31

MotoGP – Η σημαντική νίκη και τα 450 βάθρα της Honda

Η έβδομη νίκη του Marc Marquez στο Τέξας, ανέβασε το συνολικό αριθμό των βάθρων της Repsol Honda στη μεγάλη κατηγορία, στα 450!

Ο θρίαμβος του Marc Marquez, πέρα από ένα μικρό έπος λόγω διαφόρων παραγόντων, ήταν παράλληλα και το 450ο βάθρο της Repsol Honda στη μεγάλη κατηγορία.

Στην COTA, ο Ισπανός έκανε τον καλύτερό του αγώνα μετά τον περσινό του τραυματισμό και οδηγώντας κάθε γύρο από την αρχή μέχρι το τέλος, πήρε μια εμφατική νίκη.

Το γεγονός ότι στους τελευταίους αγώνες τα αποτελέσματά του τον βάζουν σταθερά μέσα στην τετράδα, είναι μία ακόμα ένδειξη ότι αργά, αλλά σταθερά, επιστρέφει στο 100%.

Μιλώντας μετά τον αγώνα στην COTA, ο ισχυρός άνδρας της Repsol Honda, ο Alberto Puig, τόνισε τη σημασία της νίκης του οδηγού του στην Αμερική.

«Φτάσαμε εδώ με μεγάλο κίνητρο μετά το πολύ καλό τεστ που κάναμε στο Misano», σχολίαζε ο Ισπανός.

«Η πίστα αυτή είναι παραδοσιακά μια πίστα της Honda κι έχουμε κερδίσει πολλές φορές από το 2013 και μετά και χάσαμε μόνο μία φορά όταν έπεσε ο Marc ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση».

«Αν και φέτος τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για εμάς, εν τούτοις περιμέναμε ένα καλό αποτέλεσμα εδώ».

«Στο τέλος πήραμε μια καταπληκτική νίκη που είχε μια έξτρα ιδιαίτερα καλή αίσθηση, διότι ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν για εμάς και τον Marc».

Με αυτή τη νίκη, η Repsol Honda – που ήδη έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον κατασκευαστή στη μεγάλη κατηγορία – έφτασε και τα 450 βάθρα!

«Είναι ένα φοβερό νούμερο και υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο τηβ καταπληκτική πορεία της Repsol και της Honda.

«Είναι ωραίο που φτάσαμε τα 450 βάθρα με αυτή την πολύ μεγάλη νίκη. Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς και αποτελεί ένα ακόμα βήμα μπροστά μέχρι τον επόμενο αγώνα».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 10:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon