.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 12:06

MotoGP – Εξηγήσεις ζητάει ο Aleix Espargaro!

Το εφιαλτικό Σαββατοκύριακο του Aleix Espargaro ολοκληρώθηκε με μια πτώση στον αγώνα. Την πέμπτη συνολικά του Ισπανού στην COTA, με τον ίδιο να απαιτεί εξηγήσεις!

Ο Aleix Espargaro ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Aprilia στο Τέξας, μετά την απόφαση του Maverick Vinales να μην συμμετάσχει, λόγω πένθους για τον χαμό του 15χρονου εξαδέλφου του.

Για τον Espargaro η πίστα COTA αποδείχθηκε με διαφορά η πιο δύσκολη σε όλο το φετινό πρωτάθλημα, λόγω των πολλών ανωμαλιών στην άσφαλτο.

Μέχρι να φτάσουμε στον αγώνα, μετρούσε ήδη τέσσερεις πτώσεις και είχε πάρει μόλις την 19η θέση στις κατατακτήριες.

Ωστόσο το ξεκίνημά του ήταν ελπιδοφόρο και σε διάστημα 8 γύρων είχε προσπεράσει 7 αντιπάλους του, ανεβαίνοντας στην 12η θέση.

Κάπου εκεί όμως ήρθε η πτώση, με τον Ισπανό – που ήταν συνεχώς και σταθερά επικριτικός για την COTA – να λέει ότι δεν πίεζε καθόλου όταν ήρθε η πτώση.

espargaro-eksigiseis-Texas-2021-rtn2.jpg

«Ειλικρινά μιλάμε για εφιάλτη. Τα επίπεδα του εκνευρισμού μου είναι πάρα πολύ ψηλά γιατί δεν έχω απάντηση γιατί έγιναν τόσα λάθη».

«Προφανώς και τα σαμαράκια δεν βοηθούν την κατάσταση και ήταν δύσκολο να οδηγήσω. Αλλά τα σαμαράκια ήταν εκεί για όλους».

«Μέχρι τώρα είμαστε ανταγωνιστικοί σχεδόν σε όλες τις πίστες και κρατούσαμε ένα παρόμοιο επίπεδο. Εδώ όμως δεν μπορούσα να βρω τρόπο».

«Έκανα κάποιες προσπεράσεις στην αρχή, αλλά ο ρυθμός μου δεν ήταν καλός. Έχανα περίπου ένα δευτερόλεπτο στο γύρο από τους πρώτους. Δεν πίεζα».

«Όμως και πάλι έπεσα… δεν έχω καμμία εξήγηση. Λυπάμαι για την ομάδα, για τις 5 πτώσεις και για το ότι επιστρέφουμε με μηδέν βαθμούς».

«Είμαι εκνευρισμένος και θυμωμένος, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ελπίζω να βρούμε εξηγήσεις».

«Και ναι, το Σ/Κ αυτό μπορεί να ξεχαστεί και κάνουμε καλή σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά εγώ θέλω εξηγήσεις! Θέλω να καταλάβω τι έγινε, γιατί τώρα δεν έχω ιδέα».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 12:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon