.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 09:48

Το συγκινητικό ευχαριστήριο βίντεο της ΚΤΜ για τον Tony Cairoli

Το ευχαριστήριο βίντεο της ΚΤΜ συγκινεί σε πολλά επίπεδα, κυρίως όμως γιατί είναι πολλές φορές που οι εταιρείες παραβλέπουν ή υποβαθμίζουν τη συνδρομή των αγωνιζομένων τους. Όχι όμως το Ματιγχόφεν.

Η KTM εκτίμησε από νωρίς το ταλέντο του Tony Cairoli, και του έδωσε ότι χρειαζόταν για να καταφέρει όλα όσα μπορούσε. Και από τη μεριά του, ο αναβάτης-θρύλος του Παγκόσμιου Motocross χάρισε στην ΚΤΜ πολλούς Παγκόσμιους Τίτλους, όχι μόνο ως αναβάτης MXGP, αλλά και ως αναβάτης εξέλιξης, που βοήθησε τους πιλότους της αυστριακής φίρμας να θριαμβεύσουν και στο AMA SX.

Με 9 Παγκόσμιους Τίτλους ΜΧ, 93 νίκες και 177 βάθρα, ο Antonio Cairoli αποφάσισε να τερματίσει την ένδοξη 18χρονη καριέρα του ως αγωνιζόμενος στο τέλος της σεζόν του 2021.

Από το 2010, όταν προσχώρησε στην ΚΤΜ, ο Tony δεν σταμάτησε να κερδίζει, να χαρίζει βάθρα στους πορτοκαλί, αλλά και να εξελίσσει τις μοτοσυκλέτες και την κουλτούρα της εταιρείας στο ΜΧ.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που ο Ιταλός αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του, όμως η συνεργασία KTM-Cairoli συνεχίζεται, σε άλλο επίπεδο.

Μια μοναδική σχέση, με αξέχαστα αποτελέσματα, κι ένα ευχαριστήριο βίντεο που συγκινεί, και στρώνει τον δρόμο για το επόμενο κεφάλαιο.

Ή όπως λέει η ΚΤΜ: "Grazie Tony, ricorderemo per sempre tutto quello che hai fatto per KTM!" Δηλαδή: "Ευχαριστoύμε Tony, θα θυμόμαστε πάντα όλα όσα έκανες για την KTM!"

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon