.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 12:41

Ψάχνει αλλού για χορηγούς η VR46 μετά το διαφαινόμενο διαζύγιο με τους Σαουδάραβες

Ο Valentino Rossi φαίνεται ότι εγκαταλείπει την ιδέα της υποστήριξης της ομάδας του από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα και ψάχνει άλλον χορηγό για την ομάδα του στη μεγάλη κατηγορία.

Η VR46 Ducati του Valentino Rossi φαίνεται πια ότι λίγους μήνες πριν το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία, ψάχνει για ένα βασικό χορηγό.

Κι αυτό παρά τα όσα γράφτηκαν το περασμένο διάστημα για το υποτιθέμενο θερμό ενδιαφέρον να επενδύσει στην ομάδα ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Abdulaziz bin Abdullah Al Saud.

Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το paddock, ο Rossi και οι άνθρωποί του έχουν εγκαταλείψει την ιδέα ότι θα τους στηρίξει ο Σαουδάραβας και ψάχνουν αλλού.

Η ιταλική ομάδα, που θα έχει για οδηγούς της τον Luca Marini και τον Marco Bezzecchi, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες στο να βρει βασικό χορηγό.

xorigoi-Rossi-psaxnei-allou-uyi2.jpg

Οι πρώτες πληροφορίες για τη συνεργασία ανάμεσα στους Σαουδάραβες και τον Valentino Rossi δημοσιεύτηκαν τον περασμένο Μάιο, με την ARAMCO του Abdulaziz bin Abdullah Al Saud να ήταν αυτή που θα έπαιρνε θέση στα φέρινγκ των μοτοσυκλετών της ομάδας.

Από εκεί και πέρα υπήρξαν μερικά περιστατικά-ενδείξεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υποτιθέμενη συνεργασία των δύο πλευρών.

Χαρακτηριστικό ήταν ότι στο Assen ο CEO της Aramco έδωσε το παρών αλλά δεν ήταν καλεσμένος της VR46! Τον είχε καλέσει η Pramac Ducati! Κι όταν τον ρώτησαν σχετικά με τη συνεργασία του πρίγκιπα και του Valentino Rossi, αρκέστηκε να πει: «Ξέρετε πόσους πρίγκιπες έχουμε στη Σαουδική Αραβία;»

Επιπλέον όλο αυτό το διάστημα δεν έχει βγει κάποιος από την Tanal Entertainment ή την Aramco για να ξεκαθαρίσει και να επισημοποιήσει τη συνεργασία.

Μια πρόσφατη ανακοίνωση από τους Σαουδάραβες έλεγε ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει και θα γίνει η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας των δύο πλευρών στις 31 Αυγούστου.

xorigoi-Rossi-psaxnei-allou-uyi3.jpg

Η ημερομηνία όμως αυτή έχει περάσει εδώ και δύο εβδομάδες χωρίς να έχει ακουστεί κάτι νεότερο κι έτσι οι άνθρωποι του Valentino Rossi έχουν ήδη ξεκινήσει να ερευνούν νέες περιπτώσεις συνεργασίας.

Κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί και ο Valentino Rossi με δηλώσεις που έκανε στην Aragon. «Δεν ξέρω και πολύ καλά την κατάσταση με τον πρίγκιπα», είπε ο Ιταλός.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι θα έχουμε ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και εργαζόμαστε όλοι πολύ σκληρά. Δεν ξέρω τα τελευταία νέα, αλλά θα είμαστε στο MotoGP το 2022».

Όταν τον ρώτησαν αν αυτό θα γίνει με ή χωρίς τον πρίγκιπα, απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα κάνουν. Μέχρι τώρα όλα θα έπρεπε να είχαν πάρει το δρόμο τους, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες κρίσιμες λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 12:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon