.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 17:41

Δεν θα κάνει έκτακτη συμμετοχή στο Misano ο Dani Pedrosa

Δεν θα ξαναδούμε τον Davi Pedrosa σε κάποια πίστα το 2021, αφού η KTM αποφάσισε να αποσύρει την έκτακτη συμμετοχή του Ισπανού στο Misano.

Ο Dani Pedrosa δεν θα δώσει το παρών στον αγώνα του Misano όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ώστε να μην διακινδυνεύσει κάποιον τραυματισμό.

Αυτός είναι και ο επίσημος λόγος πίσω από την απόσυρση του ονόματος του Ισπανού, τον οποίο τα αφεντικά της KTM θέλουν να προφυλάξουν για την έναρξη της σεζόν 2022.

Ο Pedrosa, που κρέμασε την αγωνιστική του φόρμα το 2018, έκανε την επιστροφή του στους αγώνες ως έκτακτη συμμετοχή στο φετινό αγώνα της Styria στην Αυστρία.

Ο επόμενος αγώνας για τον Ισπανό είχε προγραμματιστεί και δηλωθεί για το Misano, ωστόσο στην ΚΤΜ προτιμούν να συνεχίσει να κάνει δοκιμές και να εξελίσσει την RC16 για τη νέα σεζόν.

Επιπλέον φοβήθηκαν και το ενδεχόμενο ενός πιθανού τραυματισμού, που θα κρατούσε εκτός του Ισπανό πιλότο.

Οι μνήμες από τις φωτιές που πήρε η μοτοσυκλέτα του Dani και του Lorenzo Savadori είναι ακόμα νωπές, οπότε είναι και δικαιολογημένος ο φόβος τους.

«Αποσύραμε την έκτακτη συμμετοχή για το Misano», επιβεβαίωσε ο Mike Leitner στο πάντα καλά ενημερωμένο στα θέματα της KTM, Speedweek.

«Έχουμε ακόμα πολλά να δοκιμάσουμε και θέλουμε εκεί να ρίξει το βάρος».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 17:43

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon