.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 11:08

Η πλάστιγγα για τον Valentino Rossi γέρνει προς την Aramco VR46 (;)

Σε λίγες ημέρες οι πιλότοι του MotoGP επιστρέφουν στη δράση, με το μεγάλο ερώτημα για το μέλλον του Valentino Rossi να παραμένει αναπάντητο!

Το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος ξεκινά αυτό το Σ/Κ με τον πρώτο αγώνα στην Αυστρία, ωστόσο τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα προς τον Valentino Rossi και την επικείμενη ανακοίνωση για το μέλλον του.

Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι θα γνωρίζαμε την απόφαση του θρυλικού αναβάτη, ωστόσο ο ίδιος κρατά κλειστά τα χάρτια του για την τελική του απόφαση.

Ο Vale διανύει τη χειρότερή του σεζόν στο MotoGP και πολλοί θεωρούν ότι αυτό είναι που θα τον οδηγήσει στο να κρεμάσει την αγωνιστική του φόρμα. Αν όμως αποφασίσει να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο, τότε έχει δύο επιλογές μπροστά του: να μείνει στην Petronas SRT ή να πάει στην ομάδα του, την Aramco VR46, μαζί με τον ετεροθαλή αδερφό του.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, φαίνεται ότι οι δυο αγώνες στην Αυστρία θα είναι «τελικοί» για τον Ιταλό, ο οποίος μάλλον θα περιμένει τον εντός έδρας αγώνα του στο Misano για να ανακοινώσει την τελική του απόφαση.

val_rossi_vbn3.jpg

Μάλιστα στην Ιταλία οι στοιχηματικές εταιρείες δέχονται ήδη στοιχήματα για το αν θα συνεχίσει ή όχι. Πάντως αυτή τη στιγμή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι ότι ο Rossi θα είναι οδηγός της Aramco VR46.

Η ομάδα του Valentino Rossi θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία, σε συνεργασία με την Aramco (μεγάλος χορηγός για τα επόμενα 4 χρόνια) και με μοτοσυκλέτες της Ducati.

Πίσω από τη συμφωνία αυτή βρίσκεται ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Abdulaziz bin Abdullah, ο οποίος εδώ και καιρό πιέζει τον Valentino να έρθει και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα τους.

Ο Vale έλεγε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο να γίνει, ωστόσο στο διάστημα αυτό οι κοντινοί άνθρωποι του Ιταλού λένε ότι αυτή η ιδέα αρχίζει να γίνεται περισσότερο θελκτική στο μυαλό του.

val_rossi_vbn1.jpg

Ο Uccio τόνιζε πρόσφατα πως στην ομάδα ελπίζουν ότι ο Rossi θα είναι ο ένας από τους δυο οδηγούς, ενώ για συμβολικό για τον Ιταλό είναι ότι θα κλείσει την καριέρα του στο πλάι του ετεροθαλούς αδερφού του, Luca Marini.

Τις τελευταίες μέρες έχει διαρρεύσει και το γεγονός πως η Tanal Entertainment Sport & Media (που ανήκει στον Σαουδάραβα πρίγκιπα) θα κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για το project με την Aramco VR46 σε επικείμενη συνέντευξη τύπου.

Σε περίπτωση που τελικά ο Rossi σταματήσει την καριέρα του, τότε τη θέση δίπλα στον Marini θα πάρει ο Marco Bezzecchi. Μια τέτοια απόφαση θα επηρεάσει και το τι μοτοσυκλέτες θα έχει η ομάδα.

Κι αυτό επειδή αν ο Rossi είναι στο γκαράζ, τότε είναι βέβαιο ότι στη διάθεσή του θα έχει εργοστασιακή υποστήριξη και εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Αν όχι, τότε ο Bezzecchi θα έχει την GP21.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 11:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon