.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 14:14

Puig – Οι περισσότεροι ξέχασαν ποιος είναι ο Marc Marquez!

Αναφερόμενος σε κάποια σχόλια ορισμένων μετά την επιστροφή στη δράση του Marc Marquez, ο Alberto Puig – το αφεντικό του HRC – τονίζει ότι «ξέχασαν» σε ποιον ακριβώς αναφέρονται…

Τον περασμένο Ιούλιο, στην Jerez, ο Marc Marquez είχε μια πτώση και στη συνέχεια έναν σοβαρότατο τραυματισμό στο βραχιόνιο οστό του. Ένας τραυματισμός που τον κράτησε μακριά από τη δράση για όλο το 2020.

Μετά από τρία χειρουργεία και υπό το φόβο ακόμα και να σταματήσει την καριέρα του, ο Marquez επέστρεψε στις πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην πίστα του Portimao.

Από τότε σημειώνει συνεχή πρόοδο με το χέρι και τον ώμο του, ενώ μάλιστα κατάφερε να κλέψει την παράσταση στην πίστα του Sachsenring, όπου και κέρδισε για 11η συνεχόμενη φορά τον αγώνα.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο Marc πόσταρε στα social media ότι ξεκίνησε και πάλι προπόνηση με motocross, σημάδι ότι η κατάσταση του χεριού του είναι καλύτερη από ποτέ.

puig_marc_marquez_wqas.jpg

Ο Alberto Puig, ο team manager του HRC, παραδέχεται ότι η επιστροφή του Ισπανού στη δράση ήταν πιο δύσκολη από το αναμενόμενο. Ωστόσο εξακολουθεί να πιστεύει, παρά τον τραυματισμό, ότι το επίπεδό του ξεπερνάει αυτό των υπολοίπων.

«Νομίζω ότι για κάποιο διάστημα οι άνθρωποι ξέχασαν ποιος είναι ο Marc Marquez. Δεν είμαι τύπος που διαβάζω πολύ εφημερίδες και περιοδικά. Δεν είμαι τέτοιος».

«Ωστόσο μάθαινα από τον υπεύθυνο τύπου της ομάδας ότι υπήρξαν κάποια αρκετά παράξενα σχόλια κατά το παρελθόν, αναφορικά με την επιστροφή του και την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό».

«Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί έχουν καταλάβει το ακριβές επίπεδο του πιλότου για τον οποίον μιλάμε. Η επιστροφή του Marc ήταν πιο δύσκολη από το αναμενόμενο, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού και όλα όσα πέρασε».

puig_marc_marquez_ert.jpg

«Αυτό που κάνει τώρα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και όπως έχω ξαναπεί: δεν είναι ότι οδηγεί με ένα χέρι, αλλά με ενάμιση!»

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι 100% έτοιμος κι αυτά που κάνει μόνο αυτός θα μπορούσε να τα κάνει. Και δεν τα λέω αυτά ως team manager της Honda, αλλά ως πρώην αναβάτης. Οι δυνατότητές του ξεπερνούν το επίπεδο των άλλων».

Πριν από μερικές ημέρες, ο Pol Espargaro έλεγε ότι στην Honda περιμένουν αρκετά νέα εξαρτήματα με την έναρξη του δεύτερου μισού της χρονιάς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 14:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon