.
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 16:07

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 1-2 Μαΐου 2021

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος για τον Marc Marquez, καθώς στην πίστα της Jerez είχε τραυματιστεί πέρυσι κατά τον τότε εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος.

Πριν δύο Σαββατοκύριακα ο τρίτος αγώνας της σεζόν του MotoGP είχε περάσει από το Portimao με τη βαρυσήμαντη επιστροφή του εξάκις πρωταθλητή μετά από έναν χρόνο απουσίας. Ο Marquez ήταν σαφώς επηρεασμένος από την αποχή του, αλλά από την πρώτη στιγμή έδειξε δείγματα των ατελείωτων ικανοτήτων του και η καμπύλη επιστροφής του σε πλήρη φόρμα έγινε αναμενόμενα πολύ απότομη.

Ελάχιστοι (αν υπάρχουν) αμφιβάλλουν πως ο Μarc Marquez σύντομα θα είναι ξανά ο εαυτός του, με τη μοτοσυκλέτα στημένη όπως τη θέλει να δίνει μάχες για το βάθρο. Η Jerez είναι μια οικεία πίστα που σαφώς βοηθά τον Ισπανό, σε αντίθεση με το Portimao που δεν είχε γνωρίσει πέρυσι στο ντεμπούτο της Πορτογαλικής πίστας στο MotoGP.

Ο αγώνας της Κυριακής αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Για τους χωματερούς το βράδυ του Σαββάτου έχει κορυφαίο αγώνα: ο τελευταίος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Supercross στη Salt Lake City των ΗΠΑ θα κρίνει τρεις πρωταθλητές – έναν στα 450 και δύο στα 250 (Ανατολή και Δύση). Θα είναι δε η μοναδική φορά φέτος που οι 250άρηδες και των δύο Περιφερειών θα τρέξουν όλοι μαζί σε έναν μεγάλο τελικό.

Στην Ελλάδα προφανώς το μόνο που έχει νόημα τέτοιες μέρες είναι να ευχηθούμε να έχουμε όλοι Καλή Ανάσταση!

Αγωνιστική δράση 1-2 Μαΐου

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, 4ος αγώνας, Jerez (Ισπανία)

- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross, 17ος αγώνας, Salt Lake City (ΗΠΑ)

- Ευρωπαϊκό Κύπελλο Cross-Country, 1ος αγώνας, Kalvarijia (Λετονία)


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon