.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 12:10

Ducati - Νέο βάθρο στο MotoGP, αυτή τη φορά στην Πορτογαλία

Δεύτερη παρουσία στο βάθρο στο εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP για τον Francesco - Pecco – Bagnaia! Ο αναβάτης της Ducati τερμάτισε στη 2η θέση στο Grand Prix της Πορτογαλίας, στην πίστα του Πορτιμάο. [Δελτίο Τύπου]

Σε σχέση με τον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς, στη Ντόχα του Κατάρ που ο Bagnaia είχε τερματίσει τρίτος, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, καθώς ο Ιταλός ξεκίνησε από την 4η σειρά του grid και την 11η θέση. Ο λόγος ήταν μία παράβαση του καθεστώτος κίτρινης σημαίας στα δοκιμαστικά, που είχε ως αποτέλεσμα σχετική ποινή.

Ο αναβάτης της Ducati Lenovo Team έκανε στρατηγικά ιδανικό αγώνα, με τη Ducati του να δουλεύει άψογα, βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το βάθρο επτά γύρους από το τέλος, έκανε την επίθεσή του στον Mir και τον προσπέρασε και, εκμεταλλευόμενος την πτώση του Rins στη συνέχεια, ανέβηκε στη 2η θέση, από την οποία είδε και την καρό σημαία του τερματισμού.

Ο έτερος αναβάτης της Ducati Lenovo Team, ο Αυστραλός Jack Miller, αν και ξεκίνησε από την 4η θέση του grid, είδε τον αγώνα του να τελειώνει άδοξα, με πτώση στον 6ο γύρο.

Μετά από τρεις αγώνες, ο Pecco Bagnaia βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 46 βαθμούς, 15 πίσω από τον προπορευόμενο Fabio Quartararo και ο Jack Miller στη 12η, με 14. Η Ducati στο πρωτάθλημα κατασκευαστών είναι στη 2η θέση με 60 βαθμούς (Yamaha 75) ενώ η Ducati Lenovo Team στην 3η, στο αντίστοιχο των ομάδων.

Επόμενος αγώνας, το Grand Prix Ισπανίας, στην Ανδαλουσία, το τριήμερο 30 Απριλίου – 2 Μαΐου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon