.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 10:02

Jorge Lorenzo - Έγινε Youtuber και σχολιάζει απολαυστικά τους αγώνες MotoGP - Video

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP (2 στα 250 και 3 στη μεγάλη κατηγορία) Jorge Lorenzo αποφάσισε μετά την απόσυρση του από τους αγώνες να γίνει Youtuber, και καθώς δεν μασάει τα λόγια του, γράφει απολαυστικά στον φακό, σχολιάζοντας τους αγώνες MotoGP.

Το κανάλι του Lorenzo λέγεται 99 Seconds by Jorge Lorenzo (99 Δευτερόλεπτα, από τον Jorge Lorenzo), και σε αυτό θα δείτε τον Ισπανό να αναλύει τους αγώνες MotoGP, σχολιάζοντας τις επιδόσεις του κάθε αναβάτη και προσφέροντας τις γνώσεις και τις προβλέψεις του για τα τεκταινόμενα μέσα και έξω από τις πίστες.

Φυσικά μην περιμένετε να δείτε τον JL99 να κρατάει ίσες αποστάσεις από όλους, καθώς όπως γνωρίζουμε όλοι η ίντριγκα είναι μέρος της ζωής του, όμως το γεγονός αυτό κάνει και πιο... πικάντικα τα σχόλια του.

Όπως θα περιμέναμε, δεν είχε πολύ καλά λόγια να πει για τους Jack Miller και Valentino Rossi, όσον αφορά στις επιδόσεις τους στον 2ο αγώνα του 2021, όμως παρόλα αυτά ο JL ήταν τίμιος με τον εαυτό του, καθώς δεν έπεσε μέσα σε όλες τις προβλέψεις του, το παρατήρησε και υποσχέθηκε να... προσπαθήσει περισσότερο.

Δείτε τον, αξίζει. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon