.
Κατηγορία Αλλοι
Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 16:03

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto υποστηρίζουν τον Σπύρο Μάριο Φουρθιώτη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto θα βρίσκονται και το 2021 στο πλευρό του 13χρονου Έλληνα οδηγού αγώνων ταχύτητας, Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη ο οποίος θα συμμετέχει στο ισπανικό πρωτάθλημα FIM CEV REPSOL και συγκεκριμένα στην ανταγωνιστική κατηγορία EUROPEAN TALENT CUP. Πρόκειται για ένα ενιαίο πρωτάθλημα με μοτοσυκλέτες HONDA NSF250R και θεωρείται ο προθάλαμος του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας με συμμετοχές αθλητών από όλο τον κόσμο.

Για την Honda NSF250R, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto αναλαμβάνουν την προμήθεια των αγωνιστικών κινητήρων.

H διοργάνωση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος γίνεται από την DORNA, διοργανώτρια του MOTOGP καθώς και του WSBK.

Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης θα συμμετέχει στην ομάδα DNA-FIFTY MOTOSPORT και προπονητές του θα είναι οι καταξιωμένοι οδηγοί του MOTOGP, Marco Raminez και Alex Debon.

Tο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 25 Απριλίου 2021 έως τις 7 Νοεμβρίου 2021 σε μερικές από τις πιο διάσημες πίστες της Ισπανίας όπως το Ricardo Tormo στη Valencia, την Catalunya, την Aragon, την Jerez αλλά και το εντυπωσιακό Estoril της Πορτογαλίας.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα.

Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιωτης γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 2008 και είναι οδηγός μοτοσυκλέτας από την ηλικία των 5 ετών. Από το 2015 ξεκίνησε τη συμμετοχή του σε αγώνες και έκτοτε η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική κερδίζοντας διακρίσεις ενώ έχει σηκώσει την ελληνική σημαία αρκετές φορές με υπερηφάνεια στα βάθρα του εξωτερικού.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέχει εδώ και αρκετά χρόνια τη στήριξή του σε νέους αθλητές στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σε αυτό το πνεύμα και επενδύοντας στο νεαρό της ηλικίας του Σπύρου Μάριου Φουρθιώτη καθώς και στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά του στο εξωτερικό ευελπιστώντας κάποια στιγμή να υπάρξει ένας Έλληνας οδηγός και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MOTOGP.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon