.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 13:08

Petronas Sepang Racing Team 2021 - Valentino Rossi & Franco Morbidelli

Η περιφερειακή ομάδα της Yamaha στο MotoGP, Petronas Sepang Racing Team, πραγματοποίησε διαδικτυακά την παρουσίαση της ομάδας του 2021, με τους Valentino Rossi & Franco Morbidelli, μαζί με τις YZR-M1 τους.

Στην παρουσίαση μίλησαν ο Υπεύθυνος της ομάδας, Razlan Razali, ο Διευθυντής της ομάδας Johan Stigefelt και ο Team Manager, Wilco Zeelenberg.

Θυμίζουμε πως το 2020 ο Franco Morbidelli και η ομάδα της Petronas τερμάτισαν στην 2η θέση του Πρωταθλήματος, και φυσικά θέλουν διακαώς να βελτιώσουν αυτή την επίδοση, παίρνοντας τίτλο το 2021.

Το 2021 δίπλα στον Morbidelli θα αγωνίζεται ο «γιατρός», ο μέγας Valentino Rossi, που θέλει να αποδείξει σε όλους -αλλά και στον εαυτό του- πως η γριά η κότα έχει το ζουμί, και θα επιθυμούσε όσο τίποτα άλλο να κάνει τους 9 Παγκόσμιους Τίτλους ένα στρογγυλό δεκάρι! Θα τα καταφέρει ή έχει φύγει το τρένο αυτό από τον σταθμό;

Δυστυχώς η Yamaha δεν κρατάει ίσες αποστάσεις μεταξύ των 2 πιλότων, δίνοντας στον Rossi μια YZR-M1 ίδια με τις εργοστασιακές, ενώ στον παραλίγο Πρωταθλητή του 2020 Morbidelli μια ΥΖR-M1 κατώτερων προδιαγραφών -ο τίτλος A-spec Plus απλώς χρυσώνει το χάπι.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon