.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 14:09

Repsol Honda Team 2021 - Φωτογραφίες Υψηλής Ανάλυσης από τις RC213V των Marc Marquez και Pol Espargaro

Δείτε και κατεβάστε φωτογραφίες υηλής ανάλυσης από τις RC213V του 2021 των εργοστασιακών αναβατών της Honda, Marc Marquez και Pol Espargaro, και παρακολουθήστε το βίντεο της επίσημης διαδικτυακής παρουσίασης της εργοστασιακής ομάδας της ιαπωνικής φίρμας.

Η επίσημη παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας MotoGP της Honda έγινε μέσω διαδικτύου, ενώ σε αυτή δυστυχώς δεν αποσαφηνίστηκε το πότε θα δούμε τον Marc Marquez και πάλι μάχιμο, με τον Ισπανό πολυπρωταθλητή να αποφεύγει να δώσει μια απάντηση ή να βάλει χρονικά όρια στην αποκατάσταση και στην επάνοδο του στην αγωνιστική δράση.

Όπως δήλωσε ο ΜΜ93: "Συνήθως στην αρχή της σεζόν ο στόχος κάθε αναβάτη είναι να κερδίσει τον τίτλο, όμως για το 2021 ο δικός μου είναι να μπορέσω να καβαλήσω τη μοτοσυκλέτα μου και να αισθανθώ καλά πάνω της, να το διασκεδάσω. Και κατόπιν, βήμα-βήμα να γίνω γρήγορος, όπως ήμουν. Αλλά μετά από απουσία ενός χρόνου σχεδόν από τους 2 τροχούς, αυτό δεν θα γίνει άμεσα."

Δίπλα στον Marquez, βρίσκεται ο πρώην εργοστασιακός αναβάτης της ΚΤΜ, Pol Espargaro, που το 2020 έδειχνε ταχύτατος. Περιμένουμε τώρα να δούμε την προσαρμογή του στη νέα του μοτοσυκλέτα.

Δείτε παρακάτω, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από τη στιλιζαρισμένη φωτογράφηση της Repsol Honda Team 2021.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon