Το 2020 οι διοργανωτές του Moto America, δηλαδή του Αμερικανικού πρωταθλήματος SBK, δοκίμασαν έναν μοναδικό αγώνα επίδειξης στη Laguna Seca με τον τίτλο Drag Specialties King of the Baggers Invitational - δείτε τον εδώ. Το τρελό θέαμα τεράστιων cruiser μοτοσυκλετών με τουριστικά φέρινγκ και σκληρές βαλίστες να μάχονται ξύνοντας στην πίστα αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλές και συγκέντρωσε παγκόσμια δημοσιότητα.
Μοιραία λοιπόν το Moto America ανακοινώνει πως για τη σεζόν του 2021 δημιουργείται ο θεσμός King of the Baggers με τη μορφή ενός πρωταθλήματος που θα τρέξει σε πέντε αγώνες: Michelin Raceway Road Atlanta, Road America, WeatherTech Raceway Laguna Seca, PittRace και Barber Motorsports Park.
Δείτε στη συνέχεια ένα βίντεο που εξηγεί με γλαφυρότητα τη γοητεία του να βλέπεις φαινομενικά ακατάλληλες μοτοσυκλέτες στην πίστα.
Κατηγορία
ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 12:53
King of the Baggers – Έγινε πρωτάθλημα υπό το Moto America!
Το περσινό πείραμα με έναν αγώνα επίδειξης με bagger μοτοσυκλέτες αποδείχθηκε τόσο πετυχημένο που φέτος στήνεται ένα πρωτάθλημα 5 αγώνων.
Πολυμέσα
Κατηγορία
ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
Ετικέτες
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
- Test Ride - KTM 1390 Super Adventure R 2026 - Video
- Test Ride - Asus FS400GT - Video
- Test Ride - Peugeot Tweet 200 - Video
- Test Ride - Rieju Aventura Rally 307 2026 - Video
- Test Ride - Yamaha Tracer 9 - Video
- Test Ride - Vespa Primavera 125 S review - Video
- Test Ride - Yamaha Tracer 7 Y-AMT - Video
- Test Ride - Morbidelli T125X - Video
- Test Ride - Aprilia SR GT 400 2026 - Video










