.
Κατηγορία Αλλοι
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 11:19

MotoGP – Ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Fausto Gresini

Βγήκε από το τεχνητό κώμα, παραμένει η αναπνευστική ανεπάρκεια για τον Ιταλό βετεράνο πρωταθλητή και ομαδάρχη.

Χτυπημένος από τον covid-19, ο Fausto Gresini πέρασε τις γιορτές διασωληνωμένος και σε φαρμακολογικό κώμα στη Bologna, εμφανίζοντας συμπτώματα βαριάς πνευμονίας με σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια.

Το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν μας εξηγεί πως ο 60χρονος Ιταλός έχει βγει από το κώμα, ωστόσο παραμένει σε αναισθησία και διασωληνωμένος.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Dr Nicola Cilloni, διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Alberto Pizzardi όπου νοσηλεύεται:

“Η γενική εικόνα της υγείας του Fausto Gresini εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από σοβαρότατη αναπνευστική ανεπάρκεια. Οι εξετάσεις που κάναμε αποκάλυψαν πως η διάμεση πνευμονία (interstitial pneumonia) παραμένει και απαιτείται μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και διατήρηση μέτριας αναισθησίας. Αυτό μας επιτρέπει να διατηρούμε σε επαρκή επίπεδα την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο.”

Gresini Racing / Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 11:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon