.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 13:23

MotoGP – Σε κώμα ο Fausto Gresini λόγω covid-19

Ο Ιταλός ιδιοκτήτης της Gresini Racing δίνει τη μεγαλύτερη μάχη του ως τώρα.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Fausto Gresini διαγνώστηκε θετικός στον covid-19 και στις 27 του Δεκέμβρη εισήχθη για νοσηλεία στο νοσοκομείο Santa Maria della Scaletta στην Imola.

Τρεις μέρες αργότερα ωστόσο μεταφέρθηκε στη Bologna και δη στο νοσοκομείο αναφοράς covid-19 Maggiore Carlo Alberto Pizzardi με πολύ χαμηλά επίπεδα κορεσμού οξυγόνου στο αίμα και την πρώτη μέρα του 2021 οι γιατροί έθεσαν τον Gresini σε τεχνητό κώμα και τον διασωλήνωσαν.

Μετά από κάποιες μέρες αγωνίας, επιτέλους ένα αισιόδοξο ιατρικό ανακοινωθέν δόθηκε σήμερα (4/1/2021) στη δημοσιότητα για τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή GP125 και ιδιοκτήτη ομάδων MotoGP, Moto2, Moto3 και MotoE:

“Η γενική κατάσταση της υγείας του Fausto Gresini – αν και ακόμη σοβαρή – είναι σταθερή. Η φαρμακευτική αγωγή σταμάτησε, παραμένει ωστόσο υπό νάρκωση και συνδεδεμένος σε μηχανικό αναπνευστήρα για να λαμβάνει επαρκή ποσότητα οξυγόνου στο αίμα του. Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε ραδιολογικές εξετάσεις για να διαπιστώσουμε σε ποιο στάδιο εξέλιξης βρίσκεται η ασθένεια,” δήλωσε ο Dr Nicola Cilloni, διευθυντής της ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται ο Gresini.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να αναρρώσει πλήρως από αυτήν του την περιπέτεια και μακάρι να είναι σπίτι του στις 23 Ιανουαρίου 2021 για να γιορτάσει τα 60ά του γενέθλια με τους δικούς του ανθρώπους.

Gresini Racing / Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon