.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 10:06

R.I.P. Ben Godfrey

Έχασε τη ζωή του σε ατύχημα στην πίστα ο Άγγλος αναβάτης του BSB Superstock.

Καθώς το Αγγλικό πρωτάθλημα superbikes (BSB) ετοιμάζεται για την επανέναρξη της σεζόν τον ερχόμενο Αύγουστο, πολλοί αναβάτες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις όπου και όπως μπορούν.

Για τον 25χρονο Ben Godfrey μια εύκολη λύση ήταν τα track days που έχουν ήδη ξεκινήσει τις δραστηριότητές τους στην Αγγλία, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν έχανε ευκαιρία για μια προπόνηση. Πόσο μάλλον φέτος που ο Άγγλος είχε μεταβεί σε μια νέα ομάδα, την Ducati TriOptions Cup και σαφώς θα ήθελε να γνωριστεί καλύτερα με τα νέα του μοτοσυκλέτα, Ducati Panigale V4R.

Δυστυχώς, η συμμετοχή του στο No Limits track day στην πίστα Donington Park έμελλε να είναι μοιραία, καθώς στη στροφή Redgate ο Godfrey συγκρούστηκε κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες με άλλον αναβάτη με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατους τραυματισμούς που τελικά του κόστισαν τη ζωή λίγη ώρα αργότερα από το συμβάν.

Ο Godfrey αγωνιζόταν στο εθνικό πρωτάθλημα Superstock της Αγγλίας, καταλαμβάνοντας την 15η θέση το 2019, με καλύτερο τερματισμό την 4η θέση στο Brands Hatch. Εκτός αυτού, στο βιογραφικό υπάρχει μια συμμετοχή στον 24ωρο αγώνα Αντοχής Bol d’Or, καθώς και στις 8 Ώρες της Μαλαισίας στη Sepang.

0 Screen Shot 2020 06 21 at 191347

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon