.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 10:24

Rally Dakar 2020 - Adrien van Beveren και Paulo Goncalves εγκαταλείπουν την 3η μέρα του αγώνα (Updated)

Στην αρχή της τρίτης μέρας στο Rally Dakar 2020, 2 μεγάλα ονόματα αποχαιρέτησαν τον αγώνα, ο Adrien van Beveren της Yamaha και ο Paulo Goncalves της Hero.

Ο Adrien van Beveren είχε μια άσχημη πτώση στις 9.26 το πρωί (τοπική ώρα) της 3ης μέρας του Dakar 2020, μόλις 3 χιλιόμετρα μετά την έναρξη της ειδικής! Ο Γάλλος αναβάτης είχε τις αισθήσεις του, όμως δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο bivouac της Neom για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Μόλις έχουμε νεότερα για την κατάσταση του, θα σας ενημερώσουμε. (UPDATED - Ο Γάλλος έχει σπασμένη κλείδα και μελανιασμένο / χτυπημένο μηρό).

Την ίδια περίπου ώρα, στις 9.30, ο Paulo Goncalves, πρώην αστέρι της Honda και νυν της Hero εγκατέλειψε από σπασμένο κινητήρα -η 6η εγκατάλειψη της καριέρας του Πορτογάλου στο Dakar. Σημειώστε πως την 2η μέρα του αγώνα είχε εγκαταλείψει τον αγώνα ο αντικαταστάτης του στην ομάδα του HRC. (UPDATED - Ο Πορτογάλος κατάφερε τελικά να συνεχίσει μετά από αντικατάσταση του κινητήρα του που πήρε... 6 ώρες, ενώ αναμένεται να δεχθεί επιπλέον και μεγάλη ποινή. Αν συνεχίσει, θα είναι απλά και μόνο για τη συγκέντρωση εμπειρίας για την ομάδα της Hero.)

Παράλληλα με τις 2 ηχηρές εγκαταλείψεις, μεγάλη ατυχία είχε και ο νικητής της 2ης μέρας, Ross Branch, καθώς έπεσε και χτύπησε τον ώμο του, 90 χιλιόμετρα μετά την έναρξη της ειδικής. Ο αναβάτης από την Μποτσουάνα συνεχίζει μεν τον αγώνα, όμως έχει τραυματιστεί και στις 10.48 βρίσκεται 49 λεπτά πίσω από τον ηγέτη της 3ης μέρας, Ricky Brabec. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την πτώση του van Beveren.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 11:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon