.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 15:43

MXGP – Teaser βίντεο για τη σεζόν του 2020

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ έκλεισε μια συναρπαστική σεζόν και ετοιμάζεται για μια νέα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο για να μας κρατήσει ζεστούς στα κρύα του χειμώνα.

Ο εναρκτήριος αγώνας του MXGP 2020 δεν έρχεται μέχρι την 1η Μαρτίου, αλλά για τους διοργανωτές του αυτή είναι απλά μια μικρή περίοδος ανασυγκρότησης και προετοιμασίας πριν τον νέο μαραθώνιο των 20+1 αγώνων – δηλαδή το κανονικό πρωτάθλημα συν το MX των Εθνών.

Για να μείνουμε ζεστοί ως τον Μάρτιο θα έχουμε σύντομα το Αμερικανικό SX που αρχίζει τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ στο μεταξύ για το κορυφαίο θέαμα των παγκοσμίων η διοργανώτρια εταιρεία Youthstream φροντίζει να μας προσφέρει ένα μικρό ορεκτικό.

Και η νέα χρονιά ελπίζουμε να μας φέρει αυτό που στερηθήκαμε φέτος, τη μονομαχία του πρωταθλητή 2019, Tim Gajser (Honda), με τον πρωταθλητή του 2018 Jeffrey Herlings (KTM).

Ο δεύτερος έχασε μεγάλο μέρος της χρονιάς λόγω τραυματισμού, αλλά όταν ήρθε μπήκε κατευθείαν στις νίκες και μας έκανε να απορούμε τι θέαμα θα βλέπαμε αν ήταν όλοι υγιείς φέτος.

Μετά δεν ξεχνάμε τον Antonio Cairoli (KTM) που στα 34 του ψάχνει το περίφημο 10ο παγκόσμιο τίτλο (Ιταλός πολυπρωταθλητής αναζητεί εναγωνίως τον 10ο τίτλο του, σας θυμίζει κάτι;), αλλά και την άφιξη του παιδιού-θαύματος, Jorge Prado (KTM), στη μεγάλη κατηγορία έχοντας σαρώσει τα πάντα στην ΜΧ2 ως ανήλικος για δύο συνεχόμενες σεζόν.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP 2020 υπόσχεται να είναι πιο καυτό από ποτέ!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon