.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 16:15

MotoGP και WorldSBK Black Friday – Δες όλη την preseason με μόλις €1

Υπάρχουν οι κλασικές προσφορές της Black Friday και μετά αυτό το φρέσκο μεζεδάκι που μας κερνά η Dorna.

Ενταγμένα υπό την κοινή στέγη της Dorna εδώ και μερικά χρόνια, τα παγκόσμια πρωταθλήματα MotoGP και WorldSBK μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει διαδικτυακώς αγοράζοντας μια συνδρομή στα ανάλογα κανάλια τους με διαφόρων ειδών επιλογές διάρκειας, ανά αγώνα, μήνα ή ετήσια.

Τώρα, με τη σεζόν να έχει ολοκληρωθεί, η ευκαιρία της Black Friday έδωσε στη Dorna μια πρώτης τάξης ιδέα. Πέραν από τις συνήθεις εκπτώσεις που είθισται να επικρατούν αυτόν τον καιρό (και οι οποίες τρέχουν και για όλα τα είδη στα ηλεκτρονικά τους μαγαζιά με μπλουζάκια, καπελάκια και λοιπά αξεσουάρ συν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια), να και μια διαφορετική σκέψη.

Συνδρομή Videopass για όλη την preseason με μόλις €1 για κάθε ένα από τα δύο πρωταθλήματα.

Αυτό σημαίνει πως με το ένα ευρώπουλο αποκτάς πρόσβαση σε όλο το προστατευμένο περιεχόμενο των MotoGP και WorldSBK, δηλαδή ζωντανή πρόσβαση στις επίσημες δοκιμές της προετοιμασίας, άρα στα Sepang Test (7-9 Φεβρουαρίου 2020) και Qatar Test (22-24 Φεβρουαρίου 2020) του MotoGP και τις ανάλογες δοκιμές του WorldSBK, καθώς και σε όλο το αρχείο αγώνων και όλες τις σχετικές εκπομπές (λ.χ. το πάντα ενδιαφέρον After the Flag), καθώς και σε ό,τι άλλο οπτικό υλικό υπάρχει στην ενότητα Video των δύο επίσημων ιστοσελίδων με πρόσβαση περιορισμένη μόνο στους συνδρομητές.

Η προσφορά ισχύει μέχρι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει ο,τιδήποτε ενταχθεί στην πλατφόρμα βίντεο των δύο παγκοσμίων πρωταθλημάτων μέχρι την πρώτη μέρα δοκιμών των εναρκτήριων αγώνων τους.

Να σημειώσουμε μόνο πως απαιτείται προσοχή σε όσους εγγραφούν, καθώς κατά πάγια τακτική η επιλογή αυτόματης ανανέωσης είναι ενεργοποιημένη και όποιος δε θέλει μετά να χρεωθεί το εκατοστάρικο για όλη τη σεζόν του 2020 θα πρέπει να ακυρώσει ο ίδιος την αυτόματη ανανέωση εγκαίρως. Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Προσφορά MotoGP Black Friday

Προσφορά WorldSBK Black Friday

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon