.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 10:01

MotoGP: Ο Alex Marquez αντικαταστάτης του Lorenzo στη Repsol Honda

Για το 2020 η εργοστασιακή ομάδα της Honda θα έχει ως αναβάτες δύο αδέλφια και παγκόσμιους πρωταθλητές.

Ο νέος πρωταθλητής Moto2, Alex Marquez, θα τρέξει το 2020 με τη Repsol Honda δίπλα στον αδελφό του Marc. Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια ενός έτους.

Ο Alex γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1996, είναι τρία χρόνια νεότερος του Marc και στο βιογραφικό του σημειώνουμε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα Moto3 που πήρε το 2014 ξεπερνώντας στον τελευταίο αγώνα τον Jack Miller κατά 2 μόλις βαθμούς, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες αναδείχθηκε πρωταθλητής και στη Moto2 επικρατώντας του Brad Binder για 3 βαθμούς.

Οι φήμες έλεγαν πως για την ορφανή μοτοσυκλέτα του Lorenzo υπήρχαν τρεις ρεαλιστικοί μνηστήρες: Cal Crutchlow, Johann Zarco και Alex Marquez. Κάτι η παρουσία (και πίεση ίσως;) του Marc, κάτι η πολύχρονη χορηγία της Repsol που σίγουρα θα ήθελε πολύ το αδελφικό δίδυμο στην Ισπανική βιτρίνα, κάτι ο νεανικός ενθουσιασμός του δις παγκόσμιου πρωταθλητή και η Honda τελικώς πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω τον ταλαιπωρημένο σωματικά και προς το τέλος της καριέρας του Crutchlow, αλλά και το στοίχημα Zarco που θα χρειαζόταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα στους τρεις αγώνες του με την LCR Honda για να γυρίσει το ρεύμα προς το μέρος του.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 10:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon