.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 10:51

Αγωνιστική δράση 26-27 Οκτωβρίου 2019

Περίεργο Σαββατοκύριακο αυτό, όπου εμείς έχουμε εορταστικό τριήμερο και αλλαγή ώρας, αλλά από αγώνες μόνο δύο.

Καθώς βγαίνει ο Οκτώβρης τα περισσότερα πρωταθλήματα βρίσκονται είτε σε μια περίοδο αγρανάπαυσης, ή ετοιμάζονται πυρετωδώς να ξεκινήσουν τη χειμερινή τους σεζόν.

Έτσι, την ώρα που στην Ελλάδα δεν κινείται φύλλο και μόνο το Πανελλήνιο Enduro να έχει ακόμη έναν αγώνα να τρέξει πριν ολοκληρώσει τη σεζόν του 2019, στο εξωτερικό η εικόνα δεν είναι και πολύ διαφορετική.

Το MotoGP έχει πιάσει την τελική του κατηφόρα με τον αγώνα στην Αυστραλία, αλλά και με πολύ λίγα διακυβεύματα. Οι τίτλοι Αναβατών και Κατασκευαστών έχουν ήδη απονεμηθεί, ο Rookie της χρονιάς είναι γνωστός και απομένει ένας τίτλος Ομάδων. Ακόμη και οι μεταγραφές έχουν φύγει από την επικαιρότητα, καθώς το ρόστερ του 2020 είναι σχεδόν 100% ολοκληρωμένο.

Η δεύτερη δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου αφορά στο WorldSBK, όπου και εδώ ο τελευταίος αυτός αγώνας δεν έχει και πολλά να κρίνει, με τους περισσότερους να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη νέα superbike που θα παρουσιάσει η Honda στο Μιλάνο (5/11) ενόψει της νέας σεζόν με τον Alvaro Bautista στη σέλα της.

Αγωνιστική δράση Σαββατοκύριακου 26-27 Οκτωβρίου 2019

MotoGP, 17ος αγώνας, Phillip Island (Αυστραλία)

WorldSBK, 13ος αγώνας, Losail (Κατάρ)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon