.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 14:18

MotoGP, Ducati - O Dovizioso στην 4η θέση στο GP της Ταϊλάνδης - Δελτίο Τύπου

Με προβλήματα φυσικής κατάστασης ο Andrea Dovizioso, τερμάτισε στην 4η θέση στο Grand Prix της Ταϊλάνδης, χάνοντας τις όποιες ελπίδες του για τον τίτλο.

Στη μεγάλη μάχη ανάμεσα στους δύο κορυφαίους αναβάτες των τελευταίων χρόνων, ο Andrea Dovizioso χρειαζόταν να τερματίσει μπροστά από το Marc Marquez και μάλιστα με διαφορά τουλάχιστον δύο βαθμών, στο Grand Prix της Ταϊλάνδης, 15ο γύρο του εφετινού MotoGP, για να διατηρήσει μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αναβατών.

Όμως ένας ταλαιπωρημένος ώμος σε συνδυασμό με μία ίωση, ουσιαστικά κράτησαν τον Ιταλό αναβάτη της Ducati εκτός μάχης. Παρά τα όποια προβλήματα, ο Dovi εκκινώντας από την 3η σειρά του grid τερμάτισε τέταρτος, χάρη στις θέσεις που κέρδισε στα πρώτα μέτρα μετά το σβήσιμο των φώτων και τη στρατηγική που ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

O Danilo Petrucci, δεύτερος αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, τερμάτισε στην 9η θέση.

Νικητής του αγώνα ο Marquez ο οποίος με τη νίκη του αυτή εξασφάλισε τον τίτλο.

Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα ο Dovizioso παραμένει στη 2η θέση του πρωταθλήματος αναβατών με 215 βαθμούς, ενώ ο Petrucci υποχώρησε στην 5η θέση με 162, μόλις πέντε βαθμούς πίσω από τον Alex Rins που βρίσκεται στην 3η θέση.

Η Ducati παραμένει στη 2η θέση στους κατασκευαστές ενώ η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη στις ομάδες.

Επόμενος αγώνας το Grand Prix της Ιαπωνίας, το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 14:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon